2020-04-04 14:47

“Inima mea e sfâșiată”: Vedetă șocată de moartea FULGERĂTOARE a prietenului său

 |  20:52
“Inima mea e sfâșiată”: Vedetă șocată de moartea FULGERĂTOARE a prietenului său

„Nu mi-a venit să cred că m-am trezit azi-de-dimineață, am aprins televizorul ca să văd ce mai face epidemia de coronavirus și de fapt, am aflat că prietenul și partenerul meu în muzică a decedat. Știu că el este într-un loc mai bun decât cel în care ne aflăm noi astăzi, dar sunt sigură că el va vorbi cu Dumnezeu într-un moment astăzi”…

Aceasta a declarat Dolly Parton cu privire la moartea fulgerătoare a legendei muzicii country, Kenny Rogers, veste care a făcut deja înconjurul lumii încă de vineri.  Vedeta - și a muzicii country și tocmai de aceea uneori colegă de scenă cu Kenny - i-a adus un emoționant omagiu prietenului ei: „Să știi că te voi iubi mereu”. “Sunt sigură că el va vorbi cu Dumnezeu într-un moment astăzi, asta dacă nu a făcut-o deja, și îi va spune să răspândească ceva lumină în acest întuneric în care noi ne aflăm aici”, a mai  spus Dolly Parton, într-un clip pe care l-a postat pe Instagram.

Ani minunați și clipe la fel

„Dar îl iubesc pe Kenny din toată inima. Inima mea este sfâșiată și cred că pot să vorbesc în numele familiei lui, a prietenilor și a fanilor lui când spun că te voi iubi mereu” a mai spus aceasta, citând versul celebru.

De asemena, Dolly Parton a scris pe Instagram: „Nu poți să știi niciodată cât de mult iubești pe cineva până nu-l pierzi. Am petrecut ani minunați și clipe minunate cu prietenul meu Kenny, dar în ciuda muzicii și a succesului, l-am iubit ca pe bărbatul minunat și adevăratul prieten care era. Deci, fii în siguranță cu Dumnezeu și să știi că te voi iubi mereu”, a mai scris Dolly pe Instagram.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine