2019-07-23 03:49

Înregistrarea unui duet Ray Charles - Johnny Cash, din 1981, găsită într-un depozit

 |  17:54
Înregistrarea unui duet Ray Charles - Johnny Cash, din 1981, găsită într-un depozit

O casetă, care conţine o piesăînregistrată în duet de legendele Ray Charles şi Johnny Cash, în 1981,intitulată "Why Me, Lord?", care nu a fost niciodată lansată pe piaţă,a fost găsită într-un depozit din New York, potrivit contactmusic.com.

Valerie Ervin, preşedintelefundaţiei Ray Charles, a aflat despre această casetă din corespondenţaîntreţinută de cei doi cântăreţi.

Într-una dintre scrisori, Cashpropune lansarea înregistrării şi împărţirea veniturilor provenite dincomercializare.

Ervin a apelat, astfel, la undetectiv pentru a găsi caseta pierdută, acesta descoperind-o într-un depozitdin New York.

"Why Me, Lord?" aparepe noua colecţie de cântece a lui Ray Charles, numită "Rare Genius theUndiscovered Masters".

Johnny Cash, supranumit"omul în negru" şi a cărui popularitate rivaliza cu cea a lui ElvisPresley în anii '50 - '60, a murit în septembrie 2003, la vârsta de 71 de ani.Diversitatea stilurilor abordate a făcut ca Johnny Cash să fie inclus înNashville Songwriters Hall of Fame (1977), Country Music Hall of Fame (1980) şiîn Rock and Roll Hall of Fame (1992).

Ray Charles a fost un cântăreţ şipianist american care şi-a pierdut vederea la vârsta de şapte ani, al căruistil a combinat armonios ritmurile soul, jazz, rythm & blues, gospel, şiblues. Devenit o adevărată legendă a muzicii soul, în anii '50, graţie primelorsale discuri lansate de casa Atlantic Records, Ray Charles nu s-a temut săimprovizeze şi să îşi schimbe din nou stilul, un deceniu mai târziu, combinândmuzica country cu stilul pop, pe discurile sale lansate în anii '60 de casa ABCRecords, care s-au avut un mare succes la public.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-04-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray