2020-03-28 18:04

Internauții, îngrijorați: Mesaje CIUDATE de la Jojo

 |  21:13
Internauții, îngrijorați: Mesaje CIUDATE de la Jojo

Jojo este una dintre vedetele din showbiz-ul românesc, care și-a obișnuit fanii cu relatări interesante, făcute pe rețelele de socializare. Unele dintre aceste relatări evocă mici amintiri – cum ar fi locul copilăriei, altele însă…

Facebook-ul vedetei nu liniștește prea mult. Într-un mesaj postat pe 29 ianuarie, spune următoarele: “În ultimele luni s-au petrecut tot felul de lucruri în viața mea, așa că pur și simplu nu mi-a mai stat mintea la vlog. Nu am avut chef să filmez, sau să montez. (…) Tot ceea ce vreau să vă spun e că nu e bine să spui niciodata, NICIODATĂ! Au existat momente în anul trecut când am crezut că nu o sa mai râd din nou, nu o să mai glumesc din nou, sau pur si simplu nu o să mai am chef să trăiesc. Pentru astfel de clipe există bucuria pe care mi-o oferă copiii și familia, și susținerea prietenilor. Într-un astfel de moment Monica Anghel s-a hotarat să mă ducă într-o croazieră. Și bine a făcut! Ne-am distrat, am râs mult și mi-am amintit de ce mereu viața merită trăită”…O postare care pune clar pe gânduri.

Apoi, actriţa tocmai și-a îngrijorat fanii cu un mesaj postat pe Instagram. Prin intermediul acestuia, Jojo povestea cum a trecut printr-o zi grea, marcată de o pierdere semnificativă: “Până la urmă toate lucrurile se rezolvă. Timpul chiar le rezolvă pe toate. Trebuie de fiecare dată să nu ne uităm priorităţile, de ce trăim în viaţa asta şi ce ne face cu adevărat fericiţi. Ieri am avut o zi mai puţin bună. Am pierdut ceva important pentru mine şi pentru câteva ore chiar am fost destul de tristă".

“Duminică binecuvântată!”

În continuare, actriţa şi-a liniştit fanii, spunând că sportul a ajutat-o să treacă peste evenimentul care şi-a pus amprenta, preţ de câteva ore, asupra stării sale de spirit. Care eveniment? Încă nu se știe, dar desigur curioșii vor afla.

"Apoi am fost la sală. M-am simţit mult mai bine. Am lăsat să treacă seara, iar noaptea, înainte de culcare m-am rugat şi mi-am amintit ce contează cu adevărat pentru mine. A trecut noaptea şi problema de ieri aproape că nu mai există. Replica aceea din filmul Pe aripile vântului - , uneori poate fi un veritabil balsam pentru suflet. Care sunt cele mai importante lucruri pentru voi? Ce vă face cu adevărat fericite/fericiţi?", mai scrie Jojo pe Instagram. Și în mai anul trecut, Cătălina Grama - numele adevărat al lui Jojo -  și-a îngrijorat fanii, după ce a dezvăluit pe Instagram că trece printr-o perioadă dificilă. Ea a postat următorul mesaj: „Dragii mei, e o zi plină de soare și energie bună. Să vă bucurați din plin de ea. Eu trăiesc niște momente foarte speciale și emoționante zilele acestea cu bunica mea. O să vă povestesc la un moment dat. Gândul cu care m-am trezit astăzi însă este acesta: cu adevărat suntem o sămânță de divin. Și această lumină e în noi. Viața ne oferă tot felul de experiențe, mai mult sau mai puțin plăcute. Însă faptul că suntem un pic și altceva decât oameni ar trebui să ne bucure imens și să ne umple inimile de viață și încredere. Am mai multă credință decât oricând că suntem făpturi înzestrate cu lumina divină, și că orice s-ar întâmpla, și oricât de frică ne este nu suntem singuri.

Dacă în acest moment vă aflați într-un impas sau treceți printr-o suferință, încercați să intuiți soarele ce va veni după. Dumnezeu e mare și este aici în fiecare clipă. Vă spun asta din toată inima, pentru că eu de ieri îl simt prezent în viața și inima mea continuu, alături de mine, familia și bunica mea. Să nu aveți nicio îndoială. Nu suntem singuri. Nu sunteți singuri. Cineva acolo sus dar și aici pe pământ ne iubește. Duminică binecuvântată! Va trimit toată dragostea mea”…


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine