2020-05-25 15:13

INTERVIU. Alina Puşcaş are cerinţe clare: „Alesul trebuie să mă curteze el, nu eu pe el”

 |  23:01
INTERVIU. Alina Puşcaş are cerinţe clare: „Alesul trebuie să mă curteze el, nu eu pe el”

A trecut printr-un divorţ, însă cu toate astea, Alina Puşcaş continuă să creadă în dragoste şi în instituţia căsătoriei, fiind nerăbdătoare să retrăiască fiorii iubirii. Într-un interviu acordat ziarului PUTEREA, vedeta a declarat că îşi doreşte ca bărbatul respectiv să o curteze, şi nicidecum nu vrea ca acesta să se încadreze în categoria celor care aşteaptă ca ei să fie răsfăţaţii cuplului. Dacă pe plan sentimental încă îşi aşteaptă alesul, pe cel profesional, Alina se bucură de o perioadă înfloritoare. Ea va concura la show-ul „Dansez printre vise”, iar de sâmbătă seară va reveni alături de Cosmin Seleşi cu cel de-al şaselea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, la Antena 1.

În ce personaj ţi-ar plăcea să te preschimbi şi să-l interpretezi la „Te cunosc de undeva!”,  showul pe care îl prezinţi?

Cred că mi-aş fi dorit un personaj excentric, pentru că în viața de zi cu zi nu sunt așa, și evident că asta ar fi pentru mine un fel de exorcizare.  La un moment dat, învățasem piesa „You and I“ - Lady Gaga și mi-aș fi dorit să o și interpretez... dar până acum nu a fost să fie.

 

Acest al șaselea sezon este o ediție GOLD. Cum au fost aleși concurenții, pe ce criterii?

Principalul criteriu a fost dorința publicului. Adică s-a ținut cont, în primul rând, de cererile venite din partea publicului pe contul de Facebook „Te cunosc de undeva!”, așa că sezonul 6 al show-ului este dominat de cele mai îndrăgite vedete ale acestuia.

Simţi nevoia să experimentezi lucruri şi senzaţii noi, să te bucuri de libertatea descoperită după divorţ? Ce anume te tentează: sporturi extreme, o aventură? Altceva?

Nu simt neapărat o nevoie în acest sens, dar cred că libertatea și faptul că în momentul de față nu mai am o responsabilitate în viața personală, îmi permit să fac tot felul de lucruri noi, având și mai mult timp la dispoziție doar pentru mine. Mă tentează să fac lucruri prin care pot dovedi că-mi depășesc limitele știute de mine. Da, îmi plac sporturile extreme, climbing, canoe... și, mai nou, sunt hotărâtă să mă apuc și de Tango... dar o să mai dureze până voi reuși să găsesc un partener de dans... Cred că lansez un casting pe Facebook. (râde)

Cum trebuie să fie viitorul ales, cum să arate şi cum să se poarte, ca să te facă să simţi din nou fiorii iubirii?

Phuu... asta mă întreb și eu. Oricum, trebuie să fie puternic, sigur pe el, șarmant, atent, să mă curteze el, nu eu pe el - am observat că, în ultimii ani, există o tendință la anumiți bărbați de a-și dori să fie ei răsfățații cuplului – și, mai ales, spontan.

 

Se spune că cine s-a fript cu ciorbă suflă şi-n iaurt... Crezi că te vei mai mărita? În ce condiţii?

E clar că o să „suflu și eu în iaurt“, dar nu cred că e cazul chiar de panică. Dacă o să-mi doresc, o să mă și mărit și evident că o voi face în condițiile unei compatibilități de cel puțin 80%. Vedeți? Deja am început cu studiile de compatibilitate și de structuri psihologice (râde).

Trecem la alt registru: te tentează o carieră în muzică? Văd că după colaborarea cu Grasu XXL, ai cântat şi cu Vunk... De ce nu participi la „X Factor“?

Da, mă tentează foarte mult o carieră muzicală și sper să și demarez proiectul cu un producător muzical care mi se potrivește cel mai bine. Nu l-am găsit încă, dar nu mă dau bătută. La „X Factor“ nu am cum să particip, pentru că poate s-ar crea niște situații ușor subiective. Dar poate o să merg odată incognito, măcar la audiții, mă deghizez la „Te cunosc de undeva!” și fug la „X Factor“.

Întoarcerea la muzică ar putea fi considerată întoarcerea la prima dragoste?

Ar putea fi considerată un fel de întoarcere la prima dragoste pentru că, înainte de a juca teatru la 9 ani și de a organiza, de pe la 11 ani, în fiecare vacanță de vară, câte un spectacol de divertisment pentru bunicii mei, alături de sora mea, Alexandra, primul lucru pe care îl făceam în fiecare zi, după ce mă trezeam și înainte să merg la școală, era să cânt melodia preferată și să dansez până mă simțeam complet revigorată. Deocamdată nu s-a concretizat nici un proiect muzical solo. Sunt la stadiul de concept, de căutare a stilului muzical care mi se potrivește, de găsire a variantelor de colaborare, la stadiul în care îmi pun la punct un „plan de bătaie”. 

Muzica pe care o asculţi: pentru relaxare, pentru înviorare, pentru sporirea energiei?

Pentru relaxare, am descoperit recent un stil muzical foarte interesant - acorduri de tango mixate cu chillout - Gotan Project sau Emelie Sandee; pentru înviorare ascult Rita Ora, Katy Perry, Rihanna, Beyonce, Pink, Pharell, piesele pe stil dance/pop; iar pentru sporirea energiei un gen de house comercial.

 

Care sunt actorii preferaţi?

Jude Law, Robert Downey jr, Anthony Hopkins, Matthew McConaughey.

Îţi place să găteşti? Ce?

Daaaaa! Îmi place să gătesc foarte mult și o fac de fiecare dată cu foarte multă plăcere, mai ales dacă doresc să-mi impresionez apropiații cu noi invenții culinare. Nicolai Tand și Joseph Hadad mi-au spus acum vreun an că nu trebuie să-mi fie teamă de nici un fel de combinație de condimente care, în primă instanță, mi s-ar părea dubioasă. Respectând un principiu de bază  - „Nu amesteci niciodată două sau mai multe condimente cu gust puternic, de exemplu șofran și curry” -,  poți să inventezi o rețetă absolut genială.  Gătesc cam orice, inclusiv rețete destul de complicate dar, în continuare, am probleme în a fierbe tradiționala mămăligă (râde). Nu știu de ce, nu-mi iese de fiecare dată.

Vacanţa ideală...?

Dacă vorbim de o vacanță după o perioadă obositoare, aș alege o destinație exotică cu vegetație luxuriantă, plajă, ocean, mult soare, palmieri... Mi-am dorit să ajung în Jamaica, nu am ajuns încă acolo, dar la un moment dat o voi bifa. Dacă vorbim despre vacanța perfectă care nu apare după o perioadă prea solicitantă, aș alege o destinație în care să vizitez cât mai multe, în care să pot descoperi un alt stil de viață, o cultură care poate mi-ar fi greu de înțeles, așa cum presupun că ar fi Cuba. Mi-aș dori foarte mult să ajung acolo, pentru că îmi doresc foarte mult să simt pe pielea mea cum e să dai timpul înapoi. Așa am auzit și am citit că ar părea să fie, din prima secundă în care aterizezi pe pământul Cubei.

 

Cum defineşti prietenia adevărată?

Prietenie adevărată este atunci când simt că mă doare și pe mine sufletul dacă prietenului/prietenei mele îi este rău, atunci când în fiecare dimineață primesc telefonul sau mesajul: „Te pup, Puss! Te-ai trezit?Ești bine?”, atunci când indiferent ce se întâmplă în viața mea nu sunt judecată în nici un fel, ci protejată de încurajări și gânduri pozitive. Atunci când greșesc, prietenul adevărat îmi spune fără să mă doară cum și de ce am greșit. El este acela care, la orice oră, simt că este familia mea.

Ţi-ar fi plăcut să trăieşti în alt secol?

Mi-ar fi plăcut să trăiesc într-un fel de combinație între secolele 18 și 19, pentru că ambele mi se par, din punct de vedere literar, dominate de dragoste și romantism. Știu că veți spune și de război, dar partea urâtă o lăsăm deoparte. Secolul 18 mi-ar fi plăcut pentru partea de vestimentație, iar secolul 19 pentru evoluția tehnologică, medicală, culturală.  Dar, până la urmă, de ce să-mi fi dorit altceva, când pot să mă bucur că trăiesc deja într-un mix de secole  20 și 21. Mai ales secolul 21, care este atât de permisiv, încât aș putea oricând să mă port, îmbrac, vorbesc, citesc precum în secolele 18 sau 19, fără să fiu neapărat considerată deplasată (râde).

Îţi doreşti să devii mamă?

Bineînțeles că îmi doresc să fiu mamă, dar se pare că trebuie să mai aștept puțin. Îmi doresc minim doi copii.

Show-ul începe, sâmbătă, la Antena 1

 

Emisiunea „Te cunosc de undeva!” revine cu cel de-al şaselea sezon sâmbătă, de la ora 20.30, la Antena 1.Maria Buză, Anda Adam, Lora, Rona Hartner, Pepe, CRBL, Jorge și Florin Ristei sunt campionii transformărilor care revin la “Te cunosc de undeva!” cu poftă de show și mare nerăbdare să facă față provocărilor pe care le-a pregătit pentru ei ruleta personajelor.

De asemenea, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, cei mai doriți jurați din show-biz, iau loc la masa juriului, în acest sezon al campionilor. Ozana va acorda notele pentru interpretarea vocală, Andreea pentru coregrafie, Andrei pentru actorie, iar Temișan pentru întreg spectacolul pe care fiecare concurent îl va oferi pe scena de la “Te cunosc de undeva!”.

În deschiderea noului sezon, prezentatorii și jurații vor oferi un moment muzical inedit, în cadrul căruia Andrei Aradits, de exemplu, va cânta o melodie din repertoriul lui Gică Petrescu, iar  Cosmin va interpreta piesa lui Fuego, “Toată lumea dansează cu mine”.

În această primă ediție, Rona Hartner se transformă în Aretha Franklin, celebra artistă a cărei fană este, Pepe îmbracă ia și fota și își pune pe cap marama, ca să o imite pe Maria Lătărețu, iar Jorge se urcă pe tocurile de 15 centimetri și încalță ciorapii de plasă pentru a deveni Shontelle.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-11

Mai multe imagini:
INTERVIU. Alina Puşcaş are cerinţe clare: 'Alesul trebuie să mă curteze el, nu eu pe el”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine