2020-05-29 10:35

INTERVIU. Jojo, jurat al show-ului “Dansez printre stele”, despre emisiune şi viaţa ei personală

 |  21:35
INTERVIU. Jojo, jurat al show-ului “Dansez printre stele”, despre emisiune şi viaţa ei personală

Profesional se bucură de numeroase proiecte însă pe plan sentimental, norocul încă nu i-a surâs vedetei. Actriţa a avut un mariaj de aproape trei ani cu Ionuţ Grama, cu care de altfel are şi un copil. După divorţ, ea a încercat să-şi refacă viaţa personală, însă până acum, nici un alt bărbat nu a convins-o să păşească din nou în faţa altarului. Chiar dacă a avut parte de eşecuri amoroase, Cătălina Grama alias Jojo mărturiseşte că nu-i e teamă de iubire. Într-un interviu acordat ziarului PUTEREA, vedeta a vorbit despre relaţia ei cu fiul său Achim, alături de care trăieşte cele mai frumoase momente. Membră în juriul emisiunii ”Dansez printre stele”, ea ne-a dezvăluit amănunte din culisele emisiunii şi ne-a spus care sunt următoarele ei proiecte.

Cum te simţi în juriul emisiunii “Dansează printre stele”? Cum i-ai caracteriza pe colegii tăi de jurizare, Igor Munteanu şi Mihai Petre?

Mă simt minunat în postura de jurat. Trăiesc fiecare moment alături de concurenţi şi mă impresionează teribil lupta lor pentru primul loc. Mihai şi Igor sunt cei mai buni parteneri! Mihai mă face să râd de fiecare dată, iar energia pozitivă a lui Igor îmi dă o stare bună.

Ce te recomandă pentru rolul de jurat la emisiunea “Dansează printre stele”?

În primul rând, meseria mea. Eu sunt acolo să notez expresivitatea şi toată încărcătura emoţională pe care concurenţii vor să o transmită prin dansurile lor. Actoria înseamnă în primul rând trăire, expresie şi ajunge în inima privitorului prin intermediul jocului tău. Dansul trebuie să conţină şi asta. Nu poţi rămâne inexpresiv, chiar dacă trupul tău execută mişcările perfect. “Dansează printre stele” e un spectacol, iar concurenţii trebuie să fie adevăraţi performeri. 

Colegul tău, Igor Munteanu este de câteva zile din nou tătic. Ce-i transmiţi?

Sunt convinsă că Igor este unul dintre tăticii grozavi! Îi doresc să se bucure de fiecare moment alături de familia sa minunată! Până la urmă, cel mai important lucru pe lume e relaţia cu cei dragi nouă. Copiii sunt minunile din vieţile noastre. 

Ştim că Achim a început grădiniţa. Care sunt primele lui impresii? S-a împrietenit cu colegii?

Achim e foarte încântat de mersul la grădiniţă. În fiecare zi ne surprinde cu ceva nou: o poezie, un cântecel, un nou cuvânt în engleză. Mai nou are un curs de karate şi acasă s-a transformat în senseiul meu: mă învaţă tot felul de figuri şi eu trebuie să le respect întocmai. 

Plânge când îl laşi la grădiniţă?

Nu mai plânge. Ne face cu mâna şi ne spune că ne vedem mai târziu. E un viteaz, ce mai! 

Ce vă place cel mai mult să faceţi împreună, tu şi Achim?

Orice facem împreună e cel mai cool lucru în ziua respectivă! Citim, ne jucăm baschet, construim Lego, ne plimbăm, mergem la film şi la shopping. Da, lui Achimossu îi plac mult cumpărăturile şi are un stil foarte bine conturat.

Ce alte proiecte profesionale mai ai?

“SRC Fun Factory” cu care vă aducem buna dispoziţie în fiecare miercuri de la ora 20.30 pe Antena 1. Repet acum la un nou proiect de teatru pentru “Godot” în regia Adrianei Zaharia. O poveste de viaţă emoţionantă cu accente comice puternice.

Trăieşti o perioadă frumoasă. Ţi-e frică să iubeşti din nou?

Nu mi-e teamă de iubire. Oamenii care iubesc şi sunt iubiţi sunt foarte norocoşi. Spun asta pentru că eu cred că şi iubirea ţine de noroc în cele din urmă. Îmi e teamă însă de faptul că oamenii  privesc iubirea în mod diferit, iar unii dintre ei o confundă cu pasiunea şi starea de euforie pe care o ai când te îndrăgosteşti.

Ce te face fericită?

Zâmbetul lui Achim şi toate lucrurile simple. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-19

GALERIE MEDIA

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine