2020-06-07 00:02

INTERVIU. Mihai Trăistariu îşi doreşte o familie mare:“Ador copiii! O să fac cel puţin opt!”

 |  06:01
INTERVIU. Mihai Trăistariu îşi doreşte o familie mare:“Ador copiii! O să fac cel puţin opt!”

Toamna a debutat în forţă pentru Mihai Trăistariu! Cu multe selfie-uri şi cu multe schimbări! După o absenţă mare pe scena muzicală, artistul îşi pregăteşte întoarcerea în lumea artistică, şi nu oricum, ci cu o nouă înfăţişare! Dornic să obţină o transformare fizică radicală, Mihai munceşte intens să ajungă la imaginea care să-l facă să se simtă cât mai bine în pielea lui, şi de ce nu, să-i crească numărul admiratoarelor. Dacă pe plan profesional cărţile sunt făcute, pe cel personal, Trăistariu se visează tatăl a nu mai puţin de opt copii! Ce-l împiedică să se apuce de pe-acum de treabă, aflaţi chiar de la artist, în cadrul interviului pe care l-a acordat ziarului PUTEREA.

Pentru început, spune-mi, ce te-a determinat să îţi doreşti o schimbare aşa majoră?

Nu-mi dau seama exact! A venit deodată buluc peste mine această dorinţă aprigă. Scot un album nou, numit “Change “ şi poate de aici primii paşi…

 

Crezi că ai avut de pierdut cu imaginea ta de până acum?

DA. Categoric! M-am lăsat îndrumat prost de managementul din jurul meu, casa de discuri, poate chiar unii prieteni etc. Mi-au băgat în cap că nu trebuie să pozez sexy şi că sunt un romantic. Minciuni!

În realitate, sunt un GOLAN... sexy! Şi trebuie ca lumea să ştie asta. Am făcut-o pe timidul, pe tocilarul... Hm... Nu am fost niciodată în realitate aşa. Totul era doar pe tv.

Cum se vrea noul Traistariu?

Sexy, bad boy, calm, valoros, ciudat, inedit, interesant, deloc ponderat, golan, obraznic, lipsit de inhibiţii, liber, curajos... într-un cuvânt: artist.

Ce-o să implice transformarea ta? Ce sumă eşti dispus să investeşti pentru a arăta aşa cum îţi doreşti?

 

Sumele nu mai contează!Dorinţa de schimbare e prea mare, ca să mă mai gândesc la cât mă costă. Din fericire pentru mine, am decis să schimb aproape tot. Din păcate, pentru unii, s-ar putea să nu mai fiu pe plac. Nu mă impacientez. Există mereu un public nou pentru orice.

Îţi faci foarte multe selfie-uri, iar majoritatea fanilor te taxează pentru asta. Totuşi continui să postezi tot felul de imagini. De ce?

 

Am decis acum un an că vreau să fiu prima persoană publică ce-şi povesteşte viaţa în mod public. Aşa simt eu. Şi n-o să mă schimb după părerile oamenilor. Aşa că Facebook-ul meu a devenit jurnalul meu de zi cu zi. Cine vrea să ştie ce fac... găseşte totul pe Facebook.

Spuneai că vrei să-ţi faci un tatuaj, te-ai gândit la un model anume?

Azi m-am dus şi l-am ales. Va fi colosal. O singură dezvăluire vă fac: nu va fi ceva legat de muzică. Ador ştiinţa, tehnologia, viitorul, schimbarea. Cam pe-acolo o să bată tatuajul meu.

Până unde eşti dispus să mergi cu transformarea ta?

 

Până la 100%. Surprizele abia încep. Ceea ce am făcut până acum sunt lucruri minore.

Ai absentat o perioadă foarte lungă de pe scenă muzicală. Ce-ai făcut în acest timp?

 

Am concertat mai mereu! Peste tot! Am pregătit noul album, m-am plimbat mult, m-am distrat la maximum, am deschis două afaceri care merg beton, m-am ocupat de iubita mea, am deschis o asociaţie pentru câinii maidanezi (Paradisul Animalelor), organizez un festival internaţional de muzică transmis în direct pe tv (www.ligacampionilor.com ), am deschis o Şcoală de Muzică(www.ementi.ro ), am ţinut legătura cu fanii, prietenii etc. M-am ocupat un pic şi de viaţa mea. Mă săturasem să fac numai muzică. Mai e nevoie să şi respiri un pic, să faci şi alteva...

Te mai tentează o nouă participare la Eurovision? Care crezi că este succesul reuşitei la acest concurs muzical?

Da. Caut an de an o piesă bombă. O s-o găsesc într-un final !Şi, dacă nu mi-o compune cineva... o să mi-o compun singur! Şi tot reuşesc!

 

Te-ai lansat la sfârşitul anilor ’90, atunci când piesele trupei Valahia făceau ravagii. Cum ţi se pare că a evoluat lumea artistică până acum?

 

A evoluat! Asta contează! Cu bune şi rele! Acum se merge cam mult pe imagine şi mai puţin pe voce! Însă una peste alta, e loc pentru toată lumea!

 

Piaţa muzicală a fost invadată de foarte mulţi “artişti”. Din această zonă pe cine admiri? Şi care sunt cei care nu au ce căuta în această breaslă?

La ora asta am înţeles perfect ce înseamnă show-biz.Văd cum fete cu voce sunt nevoite să se despoaie cât mai mult ! Băieţi talentaţi, care tre’ să-şi expună relaţia pe tv ca să mai aibă succes! Cam aşa decurg lucrurile acum! Din păcate! Trăim astfel de vremuri! Toată lumea are loc!

 

Cum ţi se par noile vedete din showbizul autohton?

 

Multe din ele - construite artificial de presă. Altele şi-au dat seama că doar circul şi mizeria le ţine la suprafaţă şi joacă acest rol!

Pe plan sentimental, eşti implicat într-o relaţie? Îţi doreşti să te căsătoreşti?

 

Sunt! Însă am convenit cu ea să nu mai discut asta public. Suntem fericiţi! Şi împliniţi!

 

Îţi doreşti să devii tata?

 

Normal! Ador copiii! O să fac cel puţin 8! Şi nu e o glumă! Mai aştept, însă, simt că mă aşteaptă o carieră internaţională fabuloasă şi nu vreau să dau cu piciorul!

 

Care este cel mai de preţ lucru din viaţa ta?

 

Liniştea, încrederea reciprocă, dragostea împărtăşită, statutul social, admiraţia oamenilor, siguranţa financiară.

Ai vreun regret?

 

Că nu m-am schimbat mai demult! M-am luat după gura lumii. Regret enorm! Dar nu-i târziu niciodată!

Te ghidezi pe un anumit principiu?

 

Mai multe... Să nu ţii cont de părerea nimănui! Nu există imposibil! Nu sta că-ţi stă norocul! Urmează-ţi visul! Etc...

 

Ce planuri de viitor ai?

Al 14-lea album din carieră, „Change”. Cu tot ce implică el. Şi America... În România am atins vârful. Chiar de mai multe ori. Aşa că m-am plictisit rău aici.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-03

Mai multe imagini:
INTERVIU. Mihai Trăistariu îşi doreşte o familie mare:“Ador copiii! O să fac cel puţin opt!”
zoom
INTERVIU. Mihai Trăistariu îşi doreşte o familie mare:“Ador copiii! O să fac cel puţin opt!”
zoom
INTERVIU. Mihai Trăistariu îşi doreşte o familie mare:“Ador copiii! O să fac cel puţin opt!”
zoom

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine