2019-12-09 23:50

Ion Ţiriac: L-am blestemat pe Ilie Năstase

 |  23:01
Ion Ţiriac: L-am blestemat pe Ilie Năstase

Într-un interviu acordat DolceSport, marele tenismen român a mărturisit că cel mai mare regret al său a fost că nu a reuşit să câştige Cupa Davis.

În gluma, omul de afaceri spune ca l-a blestemat pe Ilie Nastase, partenerul sau de dublu, pentru ca n-a reusit sa puna mana pe salatiera de argint.

"Cel mai mare regret este ca n-am castigat Cupa Davis, e normal. Intotdeauna l-am blestemat pe Ilie (Nastase - n.red.), pe de o parte, insa, pe de alta parte, greseala imi revine si mie. Ilie... e Ilie, e al nostru. El ne-a dus in trei finale de Cupa Davis pe vremea aia. Unii spun ca ne-a vandut meciul... Ce sa vinzi, esti la aprozar? Cum sa vinzi un meci? Cui sa-l vinzi? Dar are si el partea lui de neperformanta", a spus Ion Tiriac la Dolce Sport.

Tiriac si Nastase au disputat trei finale de Cupa Davis, in 1969, 1971 si 1972, toate impotriva echipei Statelor Unite şi toate pierdute.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-01Parerea ta...

CIRCUL LOR
02 Sep 2015

NISTE TARANI TURCANGI , SECURISTI , AFEMEIATI SI ACUM . SE LAUDA FIECARE CU 2000 FEMEI . NU LE MAI AJUNGE PLAPUMA SI ACUM SA ACAPAREZE CIT MAI MULT .
AU PRIMIT PREA MULTE PENTRU MA
03 Sep 2015

ACESTI SPORTIVI AU BENEFICIAT DE FOARTE MULTE AVANTAJE ATAT PE VREMEA LUI CEAUSESCU CAT SI ACUM! NOI TREBUIE SA TRAIM IN AICI SI ACUM, NE-AM SATURAT, PLICTISIT DE CIRCUL SI AVANTAJELE PRIMITE DE UNII SPORTIVI -- SUNT DE DOMENIUL TRECUTULUI SI CEEA CE ESTE PREA MULT CREEAZA LEHAMITE, GREATA! E VREMEA SA MAI DEA SI EI CEVA ROMANIEI, SA PLATEASCA SI EI TAXE, NU NUMAI AVANTAJE SI GRADE, LOCURI IN PARLAMENT, FUNDATII SPONSORIZATE DE NOI, TERENURI GRATIS....DA, AU FACUT CEVA 2-5 ANI, ASTA NU INSEAMNA SA-I IMBUIBAM 70 DE ANI - IN PRIMUL RAND AU FACUT PENTRU EI SI APOI PENTRU ROMANIA, CU TOATE CA ROMANIA LE-A PLATIT EDUCATIA -- ANTRENAMENTELE! AJUNGE!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

La o mustață de integritate În 1969, 1970 și 1972, Ilie Năstase și Ion Țiriac au jucat finala de Cupă Davis. De fiecare dată, împotriva echipei SUA. De fiecare dată, au pierdut. Cupa Davis este alintată „Salatieră”, pentru că aduce cu un bol mare, în care poți prepara o salată. Ion Țiriac este mustăcios. Așa s-a născut celebra butadă „La o mustață de Salatieră”, lansată de marele umorist Dan Mihăiescu, în cupletul „C-așa-i în tenis”, interpretat atât de măiastru de genialul Toma Caragiu - care, întâmplător, seamănă cu Ion Țiriac, iar pentru cupletul respectiv și-a „tras” și o mustață potrivită
04 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray