2019-10-19 22:50

Ionela Prodan, în STARE CRITICĂ. Cântăreața luptă pentru viața ei

 |  10:50
Ionela Prodan, în STARE CRITICĂ. Cântăreața luptă pentru viața ei

Internata la Elias, Ionela Prodan lupta pentru viata ei. Starea de sănătate a solistei de muzică populară s-a înrăutățit, dar fiica sa, Anamaria Prodan, le-a cerut în mod expres medicilor care o ingrijesc să nu ofere detalii despre problemele de sănătate ale mamei sale.

Femeia suferă de mai mulți ani de probleme cardiace, iar acum, la 70 de ani, a fost diagnosticată cu un cancer galopant situat la pancreas și care s-a metastazat în tot corpul. Boala nu a răspuns la tratament.  Medicația i-a provocat și o succesiune de atacuri cerebrale care au necesitat intervenția rapidă a medicilor.

Surse din apropierea familiei au descris pentru evz.ro situația sumbră în care se află Ionela Prodan la acest moment.

 ”Nu credem că va trece de această noapte. Starea este extrem de gravă, semnele vitale sunt minime. Doctorii au făcut tot ce au putut și acum totul ține de organismul doamnei Prodan”, au spus acestea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-03Parerea ta...

LĂSAȚI-NEEEE!!
01 Apr 2018

Ce mă interesează că dă să moară Prodanca?! Și-a trăit TRAIUL, și-a mâncat MĂLAIUL...DUCĂ-SE! E-n legea firii! Când văd bătându-se toba pe știri d-astea, m-apucă dracii! Avea o vârstă, a trăit bine...PA! Pe mine mă doare că se sinucid copii, tineri, adulți, că avem din ce în ce mai mulți cerșetori, că noi NU vom apuca pensia, etc....și că ne ducem LA FUND, în timp ce porcii din politică TRĂIESC bine-merci!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
01 Apr 2018

LĂSAȚI-NEEEE!!................asa este se intampla tot felul de chestii "dubioase",dar in realitate baietii veseli stiu bine care e chestia....cei incomozi pentru anumite grupuri puternice incep sa aiba probleme de toate felurile
ANONIM
01 Apr 2018

Aceasta parasuta de anamaria face eveniment si din boala lui măsa....păi nu ea spunea acum cateva zile ca este ok si nu are cancer ???... oare crede că asta este problema tari sau este a familei ..???....SICTIR anamaria ...al de sus nu doarme ??!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray