2019-10-23 03:58

Ionela PRODAN, în stare gravă. Anamaria s-a rugat la mormântul lui ARSENIE BOCA pentru sănătatea mamei ei

 |  16:19
Ionela PRODAN, în stare gravă. Anamaria s-a rugat la mormântul lui ARSENIE BOCA pentru sănătatea mamei ei

In ultimele lui, Ionela Prodan sufera cumplit din cauza mai multor afectiuni, familia dorind sa tina secret diagnosticul exact. Cantareata de muzica populara a fost internată de mai multe ori în spital în ultima perioadă, inclusiv la Fundeni, acolo unde medicii i-au montat un holter, pentru a-i fi monitorizat ritmul inimii. Insa, mama Anamariei Prodan suferă, in principal, din cauza unei afecțiuni grave a peancreasului.

„Nu ai cum să slăbești atât de mult cu ajutorul unei diete. Primul semn al șchiopătării pancreasului a fost slăbirea drastică în kilograme. S-a dovedit a fi o problemă în sistemul ei digestiv”, a declarat în trecut jurnalistul Florin Condurățeanu, potrivit RTV. 

Anamaria Prodan a publicat un scurt video pe contul ei de Instagram în care apar imagini de la Mănăstirea Prislop. Mesajele de încurajare au curs lanț, ceea ce a bucurat-o enorm pe vedetă.

Din pacate, in ultimele postări făcute de Anamaria, Ionela Prodan pare foarte slăbită și aproape de nerecunoscut.

Nu se stie exact de ce anume sufera cantareata de muzica populara, insa in urma cu doua zile a fost internată în stare gravă la Spitalul Elias din București, speculandu-se afectiuni grave ale pancreasului si ficatului.

Impresara Anamaria Prodan le-a cerut în mod expres medicilor de la spital să păstreze discreția totală în ceea ce privește starea de sănătate a mamei sale.

„Este internată la noi, însă, la rugămintea expresă a fiicei Anamaria, nu putem da detalii referitor la starea de sănătate a ei. Familia ne-a rugat în mod special”, a declarat Șerban Bălănescu, directorul medical al unității, potrivit news.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray