2019-08-23 07:41

Ionuţ Dolănescu, botez cu 100 de invitaţi, la Palatul Snagov

 |  18:44
Ionuţ Dolănescu, botez cu 100 de invitaţi, la Palatul Snagov

Fiul cel mare alregretatului Ion Dolănescu şi-a botezat, ieri, fetiţa în vârstă de cinci luni,la Mănăstirea Caşin din Capitală. Amânat de artist din cauza problemelor pecare le are în instanţă cu fratele său, Dragoş, evenimentul a reunit o mulţimede prieteni ai lui Ionuţ Dolănescu şi ai soţiei sale, Doiniţa. Micuţa MariaIoana, în vârstă de cinci luni, a fost foarte cuminte pe toată duratacreştinării şi a plâns doar după ce a primit taina botezului, în braţele mameişi ale naşilor. Petrecerea a avut loc aseară, la Palatul Snagov, unde erauaşteptaţi în jur de o sută de invitaţi.

Ieri, în jurul orei15.00, Ionuţ Dolănescu şi-a botezat fiica la Mănăstirea Caşin, unde au fostprezenţi cei mai dragi prieteni ai familiei. Doiniţa, soţia artistului, apurtat o rochie albă, ca de mireasă, pe care a acoperit-o însă cu o haină deblană neagră, scurtă. De la eveniment nu putea lipsi Maria Ciobanu, al căreinume îl poartă fetiţa lui Ionuţ, dar nici Vlad, fiul lui Dolănescu şi alDoiniţei, în vârstă de doi ani. Foarte încântat de botezul surorii sale,micuţul a fost tot un zâmbet pe durata evenimentului şi a pozat natural în faţafotografilor. Naşii, Mariei Ioana, au fost omul de afaceri Marian Gostin şiiubita lui, buni prieteni cu Ionuţ. Maria nu a plâns deloc în timpul botezului,ci doar spre sfârşit, când naşa a îmbrăcat-o în haine noi. Copila s-a liniştitînsă câteva minute mai târziu, când a fost aşezată într-un pătuţ mare, deculoare roz, adus special pentru ca ea să poată dormi cât timp invitaţii au mairămas de vorbă în faţa bisericii. Petrecerea în cinstea Mariei a avut locaseară, la Palatul Snagov, iar tăticul Ionuţ Dolănescu le-a spus prietenilor cănu va putea sta departe de microfon şi că nu se va putea abţine să le cântecâteva melodii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-11-16Parerea ta...

GHITA
22 Noi 2011

Mergand la Palatul Snagov sa cinez intr-o seara si apoi la o nunta am auzit anumite zvonuri: Domnul Visan Stefan care din cate am auzit este sef de sala si se ocupa de mafia rezervarilor de mese din local impreuna cu Tomescu Mircea impunand onorarii mari clientilor, banii ajungand in buzunarele lor.
SICA
14 Mai 2015

dna ul sa între si la palat Snagov unde este Visan șef furturi grosolane sunt acolo audiatii pe toți angajații care sunt acolo si care au plecat Visan este capul mafiei in frunte cu Giorgian surdu si directorul scrovistea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray