2020-02-16 21:28

Iron Maiden, show exploziv în inima Transilvaniei

 |  17:26
Iron Maiden, show exploziv în inima Transilvaniei

Aflatăla al treilea spectacol în România, trupa Iron Maiden a trezit mare interes înrândul rockerilor din ţară. Greii rockului mondial vor concerta în “inimaTransilvaniei” pe data de 15 august la Cluj-Napoca, în parcarea Polus CenterMall, într-un show prezentat de CFR Cluj şi organizat de Imagistică şi Iconică,în deschiderea concertului urcând pe scenă trupa Cargo. Trupa a anunţatconcertul din România şi pe site-ul oficial: "Toţi fanii Maiden ştiucă Transilvania ocupa un loc special în istoria trupei; o piesă purtând acestnume a apărut pe primul album Iron Maiden, lansat în 1980. După 30 de ani, cuMaiden pe punctul de a porni într-un turneu mondial [...], pare firesc caaniversarea să fie marcată printr-o vizită în acest loc infam şi totuşi de ofrumuseţe stranie". Biletele sunt disponibile pe site-ul www.servuscluj.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, la preţulde 100 de lei.

Pentrua sărbători succesul turneului “The Final Frontier”, dar şi apariţia albumuluicu acelaşi nume, revista britanică Metal Hammer a lansat la sfârşitul acesteiluni o ediţie specială dedicată celor de la Iron Maiden. Publicaţia conţineprima copertă în format 3D marca Iron Maiden, coperta făcând parte dintr-oserie de ediţii special create pentru a celebra trupele legendare ale sceneiheavy metal internaţionale.

“Suntemonoraţi că am putut lucra cu Iron Maiden la realizarea acestei coperte epice,demne de una dintre cele mai bune trupe a tuturor timpurilor, pentru cei maibuni fani ai tuturor timpurilor!”, a declarat redactorul Alexander Milas pesite-ul oficial al revistei. “Este vorba despre continuarea unei tradiţiiîncepute de Metal Hammer pentru a celebra cele mai spectaculoase evenimente alerockului. Nimic nu se compară cu entuziasmul aşteptării noului album IronMaiden”, a adăugat Chris Ingam, redactorul-şef Metal Hammer.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine