2020-05-29 11:07

Isteria Game of Thrones continua: i se face pomana de 40 de zile lui Jon Snow

 |  16:00
Isteria Game of Thrones continua: i se face pomana de 40 de zile lui Jon Snow

Pana in acest moment, peste 25.000 de persoane au anuntat ca vor merge la "Pomana de 40 de zile a lui Jon Snow", celebrul personaj din serialul Game of Thrones, care a creat isterie la nivel mondial, fiind unul dintre cele mai urmarite din toate timpurile. Evenimentul creat pe Facebook si denumit "Pomana de 40 de zile a lui Jon Snow" va avea loc pe 24 iulie, in Piata Universitatii, la ora 19.00.

"Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputiincioase, plecând prea devreme dintre noi. Te-am iubit mult şi te-am pierdut. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre Jon Snow! Un om deosebit, săritor în ajutorul celor nevoiaşi, un om cu inima de aur. Universul e un loc mai sărac fără tine acum. Să-ţi fie ţărână uşoară! Nu te vom uita niciodată, John!", scrie un fan infocat al serialului Game of Thrones, pe pagina de Facebook dedicata evenimentului "Pomana de 40 de zile a lui Jon Snow", la care au anuntat ca participa pana in acest moment peste 25.000 de romani.

"Pomana de 40 de zile a lui Jon Snow" se anunta a fi evenimentul verii si se preconizeaza ca pana pe 24 iulie, cand va avea loc intalnirea fanilor Game of Thrones, se vor strange 100.000 de persoane, in Piata Universitatii.

Milioane de fani din lumea intreaga sunt în doliu după ce în ultimul episod din sezonul 5, John Snow a fost ucis de fraţii săi din Night Watch (Garda de noapte n.r.), insa celor din Romania le-a venit ideea ingenioasa de a organiza si un parastas in memoria idolului lor din serialul Game of Thrones.

De altfel, uciderea mişelească a lui Jon Snow din ultimul episod al sezonului 5 din «Game of Thrones» a fost cel mai mediatizat eveniment, din cele 10 episoade ale ultimei părţi difuzate de HBO din sezonul mai sus menţionat, pe reţelele de socializare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine