2019-08-18 16:08

Iubitul Mihaelei, şocat de costul tratamentului pentru conjunctivită. Dani Oţil s-a tratat la ochi: „Cum dracu două milioane şase sute?”

 |  18:23
Iubitul Mihaelei, şocat de costul tratamentului pentru conjunctivită. Dani Oţil s-a tratat la ochi: „Cum dracu două milioane şase sute?”

O conjunctivită căpătată de curând l-a făcut pe Dani Oţilsă dea piept cu realitatea societăţii româneşti de azi. După ce a vizitat unmedic şi a achitat 260 de lei pentru consultaţie şi tratament, iubitul MihaeleiRădulescu s-a arătat uimit de preţul plătit. „Am făcutconjunctivită. Probabil de la o faţă de pernă sau un prosop de hotel. Am rămasuimit să aflu că există atâtea remedii mai mult sau mai puţin băbeşti (că doarla fiecare apartament de bloc stă minim un farmacist), că toţi oamenii dinjurul meu au avut cel puţin de două ori aşa ceva… Dar mai ales că tratamentulplus consultul fac două milioane şase sute. Vorba unui prieten: «Măcar ai făcutla ambii ochi de banii ăştia?». Cum dracu două milioane şase sute? Păi şi un omcare câştigă şase milioane în total? Dar dacă omul ăsta face o complicaţie? Sauo boală de patru milioane? Dar de zece? Dar de o sută?”, se întreabă Dani Oţilpe blogul lui, daniotil.ro. Demoralizat, coprezentatorul matinalului de laAntena 1 concluzionează: “Rămân convins că în România…moartea are o rubrică încartea de muncă”. Zilele trecute, văzând că iubitul ei are probleme de sănătate,Mihaela Rădulescu a intrat în direct la “Neaţa cu Răzvan şi Dani” şi l-asfătuit imperativ pe moderator să meargă la doctor. Mai mult, vedeta le-a cerutcolegilor de emisiune ai lui Dani să-i aducă o pereche de ochelari de soare,pentru a-şi proteja ochii de lumina de televiziune, dăunătoare în astfel decazuri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-10-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray