2020-08-12 02:05

Iuliana Tudor a prezentat timp de trei zile 2000 de artişti

 |  16:59
Iuliana Tudor a prezentat timp de trei zile 2000 de artişti

Iuliana Tudor a prezentat în weekend-ul ce tocmai a trecut cel mai mare festival internaţional de folclor din România, “Muzici şi Tradiţii în Cişmigiu”, la TVR 1. Deşi vremea a fost una destul de capricioasa, ploaia făcându-şi simţită prezenţa din plin, atât vedeta cât şi publicul iubitor de folclor s-au simţit bine în compania invitaţilor.

Peste 2000 de artişti au urcat pe scenă, printre aceştia aflându-se Maria Ciobanu, Ionuţ şi Doiniţă Dolănescu, orchestra “Lăutarii” din Chişinău condusă de maestrul Nicolae Botgros, membrii Orchestrei Naţionale „Valahia”, dirijor Marius Zorilă, Mariana Ionescu Căpitănescu, Marcela Fota, Steliana Sima, Ansamblul „Geghard Dance Ensemble” din Armenia, Floarea Calotă şi Ioana Calotă, Ansamblul „Dhoad Gypsies of Rajahstan” din India, Cornelia şi Lupu Rednic, Nicolae Furdui Iancu şi Tudor Furdui Iancu, Ansamblul „Lada” din Serbia, Matilda Pascal Cojocăriţa, Ştefan Cigu, Horaţiu Cigu şi Alin Pascal. Artistul Nicolae Voiculet a fost cel care a încheiat spectacolul, cu o reprezentaţie de zile mari.

“Am avut plăcerea să prezint unul dintre cele mai mari festivaluri internaţionale de folclor din România. În ciuda ploii care ne-a dat bătăi de cap pe parcursul transmisiunii directe, a fost un eveniment impresionant şi foarte bun calitativ. De pe scenă se puteau vedea umbrele dansând în ploaie pe aleile Parcului Cişmigiu!”, a spus Iuliana Tudor. Vedeta TVR s-a fotografiat cu sute de oameni pentru Campania “Eşti Roman”

Totodată, cu ocazia acestui festival, Iuliana Tudor a promovat şi Campania pe care  a iniţiat-o alături de Image PR, susţinută de Creart şi TVR: “Eşti Roman!”. Astfel, în Cişmigiu s-a aflat o cabină foto unde toţi admiratorii vedetei TVR s-au putut fotografia cu aceasta, susţinând Campania şi continuând tradiţia.

“De la bebeluşi de cinci luni cu părinţii lor, până la tineri şi bunici, cu toţii au arătat că sunt romani, că ştiu şi vor să continue tradiţia. Sâmbătă am făcut fotografii cu sute de oameni şi vreau să le mulţumesc pentru că au devenit parte din  Campania “ Eşti Român!”, a mai spus Iuliana Tudor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz