2020-08-04 22:49

Jay-Z, primul rapper MILIARDAR. Averea soțului lui Beyonce a atins 1 MILIARD de dolari / Cine se mai află în TOPUL bogaților din hip-hop

 |  19:51
Jay-Z, primul rapper MILIARDAR. Averea soțului lui Beyonce a atins 1 MILIARD de dolari / Cine se mai află în TOPUL bogaților din hip-hop

Rapperul Jay-Z este primul muzician hip-hop a cărui avere ajunge la suma de 1 miliard de dolari, potrivit unui material aparut in revista Forbes.

JAY-Z a devenit miliardar în mod oficial odată cu publicarea materialului din Forbes au notat şi cei de la Variety.

Jurnaliştii afirmă că averea lui Jay Z totalizază ”lejer 1 miliard de dolari, ceea ce îl propulsează între cei câţiva artişti care au ajuns miliardari. Este primul artist hip-hop care reuşeşte acest lucru”, citeaza Mediafax.

”Artist, Simbol, Miliardar: Cum şia făcut Jay-Z averea de 1 miliard de dolari” se numeşte articolul publicat luni de Forbes.

”Domeniul” lui Jay-Z a crescut constant, incluzând, pe lângă producţia muzicală, băuturi fine, artă, proprietăţi imobiliare (la Los Angeles, Hamton, Tribeca) şi acţiuni deţinute la companii ca Uber. De la debutul său în muzică, artistul a înregistrat 14 albume care au ajuns pe primele locuri în top-uri, a câştigat 22 de premii Grammy şi a numărat venituri de 500 de milioane de dolari doar din muzică.

Cântăreţul american Jay-Z devenise lider în topul 2018 al celor mai bine plătiţi artişti hip-hop realizat de Forbes, după ce, anii precedenţi, primul loc în clasament a fost ocupat de Sean "Diddy" Combs.

Potrivit publicaţiei Forbes, care realizează anual acest clasament, Jay-Z, în vârstă de 48 de ani, avea anul trecut un venit net de 900 de milioane de dolari.

Diddy, în vârstă tot de 48 de ani, se situa în 2018 pe locul al doilea în top, cu câştiguri de 64 de milioane de dolari. Cu un venit net de 825 de milioane de dolari, rapperul câştigase cei mai mulţi bani în ultimul an din investiţiile mari în companii producătoare de băuturi alcoolice, inclusiv în propriul brand DeLeon Tequila.

Podiumul era completat de Kendrick Lamar, cu câştiguri de 58 de milioane de dolari, provenind din cel mai recent turneu mondial solo, dar şi din contracte cu Nike şi American Express.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz