2020-06-05 21:23

Jean-Michel Jarre şi Anne Parillaud s-au despărţit

 |  17:09
Jean-Michel Jarre şi Anne Parillaud s-au despărţit

Jean-MichelJarre şi actriţa Anne Parillaud, căsătoriţi din 2005, s-au despărţit şi vordivorţa în curând, a anunţat într-un comunicat biroul de presă al muzicianuluifrancez, citat de AFP. "Jean-Michel Jarre şi Anne Parillaud s-au despărţitastăzi (marţi, n.r.) şi locuiesc în apartamente diferite. Divorţul lor esteurmarea logică a acestei despărţiri", se afirmă în acelaşi comunicat.

PatrickMaisonneuve, avocatul actriţei Anne Parillaud, a ţinut să sublinieze faptul căartista nu făcut parte din echipa care a redactat acest comunicat de presă."Este o chestiune care ţine de viaţa ei privată. Ea nu consideră necesarsă discute cu presa despre acest subiect", a explicat avocatul actriţei.

Jean-MichelAndré Jarre, născut pe 24 august 1948, la Lyon, este compozitor, performer şiproducător muzical. Cu o carieră care se întinde pe mai bine de 40 de ani, el avândut până în prezent peste 80 de milioane de albume şi single-uri, fiindrăsplătit cu numeroase distincţii şi premii.

AnneParillaud, născută pe 6 mai 1960, este o actriţă franceză. Pe planinternaţional, rolul care a făcut-o celebră este cel din lungmetrajul"Nikita", lansat în 1990.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-03-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine