2019-12-11 04:56

Jennifer LOPEZ, la un pas de cea de-a patra căsătorie. Cine este cel cu care s-a logodit

 |  10:18
Jennifer LOPEZ, la un pas de cea de-a patra căsătorie. Cine este cel cu care s-a logodit

Cântăreaţa Jennifer Lopez şi fostul star de baseball american Alex Rodriguez, unul dintre cuplurile cele mai fermecătoare din ultimii doi ani, şi-au confirmat logodna, informează News.ro.

Fiecare dintre ei a publicat pe Instagram câte o fotografie cu mâinile lor la apus de soare, Lopez arătând și un enorm inel cu diamant. 

În timp ce cântăreaţa-actriţa-dansatoarea-producătoarea a publicat o fotografie fără comentariu şi însoţită de emoticoane în formă de inimi, logodnicul ei a mers mai departe scriind „ea a spus da". 

Cântăreaţa, în vârstă de 49 de ani, în prezent producător executiv şi jurat al emisiunii „World of Dance", difuzată de canalul NBC, va pleca într-un turneu anul acesta prin America de Nord. 

Ea a fost căsătorită de trei ori, cu ospătarul cubanez Ojani Noa, cu dansatorul Cris Judd şi cu cântăreţul Marc Anthony, cu care are gemeni în vârstă de 11 ani. Ea a mai avut o relaţie mult mediatizată cu actorul Ben Affleck. 

De origine dominicană, Alex Rodriguez, 43 de ani, s-a retras din sport în 2016, după o lungă carieră în Liga Mare de baseball. 

Performanţele lui au fost afectate după ce a recunoscut că s-a dopat. El a fost suspendat tot sezonul 2014. În prezent, este analist de baseball pentru o emisiune televizată. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray