2020-02-22 13:46

Jennifer Lopez, planuri de NUNTĂ opulentă: Va fi ca a unei prinţese!

 |  13:35
Jennifer Lopez, planuri de NUNTĂ opulentă: Va fi ca a unei prinţese!

Cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez, care s-a logodit recent cu fostul jucător profesionist de baseball Alex Rodriguez, plănuieşte să aibă o ceremonie de nuntă opulentă, relatează covermg.com.

Surse apropiate vedetei americane susţin că aceasta a început să-şi planifice nunta, care va fi un eveniment "opulent".

Deşi Lopez a mai fost căsătorită de trei ori, ea îl vede pe fostul sportiv ca fiind "alesul ei" şi doreşte să aibă parte de o ceremonie de mare amploare, fiindcă aceasta este "ultima ei şansă de a avea o nuntă cu adevărat ca a unei prinţese", citeaza Mediafax.

Unde ar putea avea loc nunta 

Jennifer Lopez, planuri de NUNTĂ opulentă: Va fi ca a unei prinţese!
zoom

Potrivit aceloraşi informaţii, citate de revista britanică Heat, cuplul ia în considerare organizarea unei ceremonii în locuri exclusiviste, precum Insulele Bahamas, The Hamptons din statul american New York, Hawaii sau o insulă privată. Insulele Bahamas sunt, de altfel, un loc cu semnificaţie pentru Lopez şi Rodriguez, deoarece cei doi s-au logodit acolo în timpul unei vacanţe.

Aceleaşi surse mai spun că este posibil ca nunta să aibă loc în vară, în preajma zilei de naştere a vedetei, deoarece "ea preferă să nu aibă o logodnă lungă".

Spune "da" a patra oară

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori, prima dată cu ospătarul cubanez Ojani Noa, apoi cu dansatorul Chris Judd, ambele căsnicii durând un an. Cu cântăreţul Marc Anthony a fost căsătorită timp de şapte ani şi are copii gemeni, în vârstă de 11 ani.

Cântăreaţa americană a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri, respectiv rapperul P. Diddy şi actorul Ben Affleck.

foto: USA Today


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-25Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
25 Mar 2019

de ce s-or insura altii cu una expirata si ultra-resapata? tot asa fac si cu cauciucurile de la masina le pun resapate? casa de piatra.sa fii sanatos ginerica ..ha ha ha probabil e vorba de averi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine