2019-11-13 00:03

Jennifer Lopez s-a hotărât: se mărită pentru a patra oară

 |  12:23
Jennifer Lopez s-a hotărât: se mărită pentru a patra oară

După trei eșecuri în căsnicie, Jennifer Lopez, de 46 de ani, părea hotărâtă să nu mai ajungă la altar. Iubitul ei de doar 29 de ani, Casper Smart, pare că a făcut-o să se răzgândească și cei doi au planificat deja nunta în acest an.

Potrivit revistei americane Life & Style, controversatul dansator și-a făcut curaj și a cerut-o din nou în căsătorie pe celebra artistă, cu care se iubește de mai bine de patru ani și se pare că J.Lo. a acceptat în sfârșit. În plus, cei doi au început chiar și planurile de nuntă care ar urma să aibă loc chiar în această vară, în Hamptons, SUA.

Casper vrea să ajungă la altar cât mai repede cu Jennifer, înainte ca aceasta să se răzgândească iar cum a mai făcut în trecut. Cei doi formează un cuplu de mai bine de patru ani.

 „Pregătesc, în secret, o nuntă la sfârșitul verii la casa lui Jennifer din Hamptons. Va fi una intimă, de la care însă nu va lipsi eleganța”, a precizat o sursă pentru publicația menționată, precizând că la marele eveniment vor participa maxim 150 de persoane, printre care se vor număra colegii lui Lopez de la emisiunea American Idol, Harry Connick Jr. și Keith Urban, dar și bunul ei prieten Ryan Seacrest.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray