2019-11-21 08:35

Jennifer Lopez se mărită a patra oară! Vezi cine e norocosul!

 |  12:40
Jennifer Lopez se mărită a patra oară! Vezi cine e norocosul!

“Dragostea nu are vârstă” pare să fie premiza după care se ghidează Jennifer Lopez. Cel puțin asta reiese, având în vedere decizia importantă pe care a luat-o vedeta. Ea se pregătește să îmbrace pentru a patra oară rochia de mireasă, de această dată, alesul ei este dansatorul Casper Smart, mai tânăr ca ea cu 17 ani.

După divorțul de Marc Anthony, Jennifer  Lopez a început să formeze un cuplu cu Casper Smart, un dansator din trupa ei. Presa de peste hotare susține că vedeta este pregătită să facă pasul cel mare alături de iubitul ei. În vârstă de 45 de ani, starul plănuiește să pășească din nou în fața altarului la brațul mult mai tânărului ei partener, Casper (28 de ani).

Evenimentul va avea loc în decembrie şi o va costa pe J.Lo trei milioane de dolari.  Vedeta vrea să poarte o rochie albă, tip sirenă, care va fi făcută din dantelă. Creația va costa 500.000 de dolari şi va fi creată de Zuhair Murad. “Rochia e albă şi spectaculoasă, îi pune în evidenţă silueta şi va purta tradiţionalul voal. Fetiţa ei, Emme, va duce coşul cu flori, iar Max va ţine verighetele”, a dezvăluit o cunoştinţă a viitorilor însurăţei.  Pentru cea de-a patra nuntă, Jennifer va aloca un buget consistent, trei milioane de dolari.

Jennifer Lopez are la activ trei căsnicii până acum. Bărbații aleși de ea sunt tot din domeniul artistic: Ojani Noa (1997-1998), dansatorul Cris Judd (2001-2002), şi  Marc Anthony (2004-2007), cu care are doi copii, gemenii Max şi Emme (7 ani).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-02Parerea ta...

GUNNER
05 Mai 2015

de unde stiti?v-a zis ea ba?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray