2019-11-15 00:39

Jennifer Lopez şi Drake, mai apropiaţi ca niciodată

 |  14:29
Jennifer Lopez şi Drake, mai apropiaţi ca niciodată

Florentin Dincă

Între cântăreața Jennifer Lopez (47 de ani) și rapperul canadian Drake (30 de ani) se naşte o poveste de dragoste, cel puţin asta susţine site-ul dedicat celebrităților TMZ, citat de Daily Mail. Cei doi colaborează la mai multe piese în această perioadă şi petrec mult timp împreună, dar sursa citată susţine că relația lor profesională va depăşi cât de curând acest stadiu.

"Este doar o chestiune de timp", declară o sursă, citată de TMZ, citată de Agerpres. Cei doi cântăreţi au petrecut noaptea de luni împreună în Los Angeles, alături de prietenii rapperului, iar Drake a trecut de două ori pe la concertul artistei din Las Vegas. "Colaborează pe plan muzical și s-au împrietenit", a precizat o altă sursă pentru DailyMail.com.

Jennifer s-a aflat printre oaspeții lui Drake luni seara, atunci când acesta a închiriat restaurantul Delilah din West Hollywood.

În luna august, Lopez a încheiat relația cu dansatorul Casper Smart, cu care era împreună de cinci ani, iar acum trei luni, Drake se pare că s-ar fi despărțit din nou de Rihanna.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray