2020-03-28 18:03

Joaquin Phoenix, de la BAL la… priveghi pentru porci: “Mulţi oameni nu ştiu cu adevărat despre TORTURA şi crimele din…"

 |  14:07
Joaquin Phoenix, de la BAL la… priveghi pentru porci: “Mulţi oameni nu ştiu cu adevărat despre TORTURA şi crimele din…"

Joaquin Phoenix, desemnat personalitatea anului 2019 de organizaţia PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), a plecat de la petrecerea People la un priveghi pentru porci. Premiat duminică seară de Sindicatul actorilor americani (SAG) pentru rolul din „Joker”, actorul este un cunoscut susţinător al drepturilor animalelor şi a mers ulterior în Vernon, unde se află un abator, şi a participa alături de activişti pentru drepturile animalelor la un priveghi pentru porcii care urmau să ajungă pe linia de sacrificare.

„Mulţi oameni nu ştiu cu adevărat despre tortura şi crimele din industria de carne şi lactate. Am văzut ce este, aşa că trebuie să fiu aici. Avem obligaţia morală să vorbim despre asta şi să dezvăluim ce este cu adevărat. Suntem atât de îndoctrinaţi cu imaginile în care animalele par fericite în ferme, pe etichetele cutiilor de carne, în restaurante, şi este o minciună. Cred că oamenii trebuie să ştie adevărul şi avem obligaţia să facem asta”, a mărturisit Joaquin Phoenix, citat de News.ro.

Nu este prima dată când Joaquin Phoenix participă la o astfel de acţiune, a spus Amy Jean Davis, fondatoarea L.A. Animal Save. „Participarea lui Joaquin la priveghiurile noastre în Los Angeles a inspirat activişti locali şi la nivel global. Suntem recunoscători pentru asta. Peste tot în lume, activiştii sunt martori la transportarea animalelor pentru a fi măcelărite şi trezesc lumea pentru situaţia lor”.

Joaquin Phoenix este vegan de la vârsta de 3 ani şi activist pentru drepturile animalelor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine