2020-04-10 06:49

Joaquin Phoenix gras, bărbos şi drogat, doar o farsă!

 |  16:27
Joaquin Phoenix gras, bărbos şi drogat, doar o farsă!

Regizorul Casey Affleck a recunoscut, joi, că documentarul său "I'mStill Here", în care cumnatul său, Joaquin Phoenix, se transformă dintr-unactor în vogă într-un ratat bărbos, dependent de droguri şi care visează sădevină rapper, a fost, de fapt, o farsă, informează Reuters. "A fost ointerpretare grozavă, este rolul carierei sale", a declarat Casey Affleckpentru New York Times.

Casey Affleck a adăugat că Joaquin Phoenix şi-a pus în pericol carieraprofesională pentru a juca în acest documentar, care a captivat publicul laFestivalul de la Veneţia, în această lună.

Prezent la eveniment, Joaquin Phoenix a "jurat" că este vorbade un film original şi fără trucaje, în ciuda indiciilor evidente de pe ecrancare spuneau că este vorba de un documentar-parodie ("mockumentary"),care îi ironizează pe spectatorii înguşti la minte.

Documentarul a devenit celebru după ce Joaquin Phoenix a apărut purtândo barbă imensă şi neîngrijită în emisiunea lui David Letterman, în februarie2009, părând total confuz şi murmurând cuvinte neinteligibile.

Consumă droguri şi caută prostituate pe net

În film, Phoenix are momente când este amuzant şi coerent, dar şi alteleîn care pare copilăros, agresiv şi paranoic, încercând să îşi apere decizia,luată în 2008 - întâmpinată cu mare neîncredere de către presa internaţională-, de a renunţa la actorie pentru a cânta hip-hop.

Filmul prezintă câteva scene în care actorul american pare să consumedroguri, navighează pe internet căutând prostituate, sare de pe scenă pentru aataca un spectator, vomitând la final. În film apare şi impresarul rap Sean"Diddy" Combs, care, în cele din urmă, acceptă să asculte o casetădemo cu muzica hip-hop creată şi cântată de personajul jucat de Phoenix.

Joaquin Phoenix, a cărui soră Summer este căsătorită cu Casey Affleck,va reveni săptămâna viitoare în emisiunea "The Late Show with DavidLetterman" şi, de această dată, potrivit declaraţiei regizorului, actorulnu va mai interpreta niciun rol.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-09-16

Mai multe imagini:
Joaquin Phoenix gras, bărbos şi drogat, doar o farsă!
zoom




Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE






PUBLICITATE


Conferinta-Business



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine