2020-02-17 23:12

Jojo s-a tatuat de dragul unui rol

 |  18:18
Jojo s-a tatuat de dragul unui rol

CătălinaGrama (Jojo) s-a tatuat pentru cea mai nouă producţie MediaPro Pictures,"Naşa", care va fi lansată pe marile ecrane în februarie 2011,informează un comunicat.

"Naşa",o producţie care se filmează zilele acestea la Bucureşti, este o comedie defamilie, o poveste clasică cu buni şi răi, un tablou cu personaje puternice.Jennifer (Whitney Anderson), o profesoară americană stabilită în Bucureşti,care predă literatura la International School of Bucharest, pune bazele unuiaşa-zis clan mafiot pentru a-i ţine piept lui Spânu - The Madfather (AlexVelea) şi pentru a-şi salva soţul, afaceristul Radu Prodan (Dragoş Bucur), dinînchisoare. Frumoasa femeie descoperă că este capabilă de lucruri uimitoare, eadevenind un adevărat lider, puternic şi fermecător în acelaşi timp, al unuigrup de bărbaţi care o sprijină pe toate fronturile.

De parteacealaltă a baricadei, însă, şi Spânu are o prezenţă feminină pe care se poatebaza mai mult decât pe oricare dintre locotenenţii săi - pe Katia. Împreună cuManase ea formează trupa de încredere a interlopului şi îi rezolvă cele maidificile cazuri, cei doi fiind chemaţi numai când toţi ceilalţi au eşuat. Katiaeste o altfel de femeie puternică: rece şi dură, fără scrupule.

Complicatcu tatuajul la filmări

Katiaeste interpretată de Cătălina Grama (Jojo), îndrăgita actriţă din emisiunea dela Pro TV "Serviciul Român de Comedie", care aduce personajului săudin "Naşa" un aer foarte sexy. Garderoba de care beneficiază fata reaeste remarcabilă, cu multe lanţuri şi fermoare, iar Cătălina chiar a plusat, asugerat să poarte tatuaje. "A fost ideea mea să fiu tatuată în film, amzis că îmi adaugă duritate. Nu ştiu dacă a fost o idee bună, pentru că trebuiesă stau mult mai mult la machiaj în fiecare zi! Mai ales desenul de pe spate,acela a durat jumătate de zi până să fie gata. A ieşit absolut superb, dar afost greu de filmat cu el; pentru că afară erau 40 de grade, culorile se topeauşi curgeau, aşadar a trebuit să fie retuşat aproape la fiecare repetiţie",a spus actriţa.

Filmul vafi lansat în cinematografe în februarie, anul viitor.

Cu unscenariu câştigător al concursului Centrului Naţional al Cinematografiei din2006, semnat de Tudor Voican şi Viorel Mihalcea, "Naşa" marcheazădebutul regizoral al lui Virgil Nicolaescu. El va beneficia de suportulregizorului Jesus del Cerro, aflat deja la al cincilea proiect alături deMediaPro Pictures, de această dată în calitate de producător artistic. Cei doifac echipă din 2008, Virgil fiindu-i asistent spaniolului la trei proiecte -"Contra Timp 1", "Contra Timp 2" şi "Ho Ho Ho".Echipa este coordonată de producătorii Alma Sârbu şi Patricia Poienaru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-07-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine