2020-02-28 17:22

Jorge, transformat de fetiţele lui în divă

 |  19:03
Jorge, transformat de fetiţele lui în divă

Cântăreţul Jorge s-a lăsat pe mâna specialiştilor şi a avut parte de o transformare radicală! Pentru filmările la emisiunea “Te cunosc de undeva”, el a fost nevoit să intre în pielea îndrăgitei artiste Marylin Monroe. Jorge a avut parte de tot ajutorul, inclusiv de cel al fetiţelor lui, care i-au făcut manichiura.

Până să înceapă la televizor cel de-al șaselea sezon al show-ului transformărilor, concurenții de la “Te cunosc de undeva!” au intrat în pielea primelor personaje, încă de la filmarea spotului de promovare al emisiunii care va reîncepe, la Antena 1, din 13 septembrie. Și a fost, cum altfel, distracție cât cuprinde, ca de fiecare dată când se întâlnesc laolaltă Pepe, Lora, Maria Buză, Rona Hartner, Jorge, Florin Ristei, CRBL și Anda Adam, adică cei mai buni opt artiști-concurenți  ai celor cinci sezoane de până acum. „Mamă, cât am râs, mă dor obrajii!”, „se plângea” Lora, pe holuri.

Jorge a venit la filmare însoțit de cele două fetițe, Soția sa era plecată în străinătate, cu treabă și, pentru o săptămână, acestea rămăseseră doar în grija lui. “Este pentru prima oară când rămân singur cu fetele”. Pentru că tati urma să se transfome în Marilyn Monroe și trebuia să arate impecabil, cele două fetițe i-au făcut manichiura cu o ojă roșie, de divă.

Așadar, cu această ocazie, Pepe a intrat în pielea lui Joe Cocker, Lora în cea a lui Bob Marley, Anda Adam a fost Freedie Mercury, iar Maria Buză – Rod Steward, CRBL a devenit Sofia Vicoveanca, iar Jorge - Marilyn Monroe, Rona s-a transformat în Michael Jackson, iar Florin Ristei în Tina Turner.

Înainte să intre în pielea Sofiei Vicoveanca, CRBL l-a prins la o cafea pe Cosmin Seleși și i-a dat  să asculte cele mai noi piese pe care urmează să le lanseze. Florin Ristei își pudra din belșug fața, ca să-și  radă barba, cu scopul de a deveni Tina Turner, asta în timp ce Jorge culegea merele verzi de pe platouri, ca să și le îndese în decolteu, spre amuzamentul fetițelor sale.

Rona Hartner își acoperea unghiile cu bucăți de leucoplast, precum Michael Jackson, ca să nu i se vadă manichiura, iar Maria Buză, devenită între timp Rod Steward, o admira pe Marilyn, cât este de dezinvoltă. Anda Adam căuta pe internet perechea de pantofi pe care dorea să și-o comande, în timp ce i se aplica mustața a la Freddie Mercury, Pepe stătea cuminte lângă fereastră, pentru ca fetele de la machiaj să-i realizeze perfect ridurile lui Joe Cocker, iar Lora se amuza cât de ciocolatie devenise, într-un timp extrem de scurt. “Da’ eu chiar mă simt bătrână, machiată așa”, spunea ea, studiindu-se în oglindă, în timp ce devenea... Bob Marley.

Mai cuminte ca de obicei a stat Florin Ristei. Asta după ce reușise,cu o zi înainte, la ședința foto, să spargă batista de ceramică aplicată de stilistă pe costum, o piesă în valoare de șase sute de lei. “Nu fusese prinsă cu acul de siguranță și eu, care nu sunt deloc reținut în mișcări, când mi-am scos sacoul, am dat cu ea de pământ. Sunt bun de plată... E șase sute de lei, dar mi-o voi asuma”, ne-a spus Ristei.

“Te cunosc de undeva!” revine la Antena 1, cu o ediție Gold, pe 13 septembrie. Cei mai buni artiști-concurenți care au participat la cele cinci sezoane desfășurate până acum se vor reuni într-un sezon al campionilor transformărilor. Tot din acest sezon, revin la masa juriului Andrei Aradits, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-08

Mai multe imagini:
Jorge, transformat de fetiţele lui în divă
zoom
Jorge, transformat de fetiţele lui în divă
zoom
Jorge, transformat de fetiţele lui în divă
zoom

Jorge, transformat de fetiţele lui în divă
zoom
Jorge, transformat de fetiţele lui în divă
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine