2020-07-04 00:23

Jorge, vacanţă romantică cu soţia în Grecia

 |  18:43
Jorge, vacanţă romantică cu soţia în Grecia

Vacanţa de vară a venit pentru Jorge! Cântăreţul a preferat să petreacă un sejur romantic cu soţia lui, Ramona, în Grecia, alegând insula Mykonos.

În cele şapte zile petrecute pe însorita insulă, Jorge şi Ramona au descoperit frumuseţile pitoreşti ale locului, bucătăria tradiţională, au făcut lungi plimbări la ceas de seară, admirând superbe apusuri de soare şi infinitul albastru al mării. Au închiriat o maşină şi au putut astfel descoperi locuri retrase cu golfuri azurii şi peisaje impresionante. În altă zi, s-au plimbat cu biciclete din lemn, un model inedit prin aspect, dar complet funcţional. Artistul a ales Grecia, în ciuda situaţiei economice dificile cu care se confruntă ţara, mai ales pentru că este locul de unde provin strămoşii lui.

„Am vrut să mergem în Grecia pentru că familia din partea tatălui meu provine din Salonic. În Grecia aproape oriunde este frumos şi, în plus, şi aproape de România. Iubesc mâncarea, muzica şi dansurile tradiţionale din vechea Elada. Aveam programată vacanţa de ceva vreme şi nu ne-am speriat de ce auzeam la televizor că se întâmplă în prezent în Grecia. A fost totul în siguranţă. Nu ne-am lovit de probleme de nici un fel. De la transport la cazare şi la toate activităţile pe care le-am avut, totul a fost bine.

Am putut retrage de la bancomate şi mai mult de 80 de euro pe zi deoarece limita este valabilă doar pentru cetăţenii greci. Însă, oricum, am avut la noi cash şi am avut cu ce plăti în orice împrejurare, aşa că nu a existat nici o problemă. Grecia a fost şi va rămâne un loc ideal pentru a petrece vacanţa”, povesteşte Jorge.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-07

Mai multe imagini:
Jorge, vacanţă romantică cu soţia în Grecia
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz