2020-08-08 03:45

Jorje a îmbrăcat hainele lui Alex Velea: „ Neapărat să mi le înapoieze”

 |  16:25
Jorje a îmbrăcat hainele lui Alex Velea: „ Neapărat să mi le înapoieze”

Pentru una dintre transformările de la emisiunea “Te cunosc de undeva!”, cântărețul Jorge a fost nevoit să împrumute haine de la Alex Velea. Misiunea lui Jorge a fost de a-l interpreta chiar pe Velea, iar pentru asta, el a purtat costumația, pe care, artistul a folosit-o în videoclipul „Din vina ta”.

Jorge îl va imita sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, pe Alex Velea și va cânta cel mai recent hit al acestuia, “Din vina ta”, reușind cu acest moment una dintre cele mai bune transformări ale sale din acest sezon.

În această ediție, Jorge își va face apariția pe scena transforming show-ului cu hainele și cizmele bunului său amic, Alex Velea.“Mă bucur mult că Jorge o să mă imite la “Te cunosc de undeva!”.

E un artist foarte talentat, pe care îl apreciez foarte mult. Îmi pare bine că am reușit să-l ajut pentru acest moment, dar neapărat să-mi dea hainele înapoi, după ediția de sâmbătă, pentru că sunt cele pe care le-am purtat în videoclipul “Din vina ta” și cei de la Hard Rock Cafe vor dori să le expună, la un moment dat, într-unul dintre localurile lor din lume, alături de ținutele lui Michael Jackson, Prince, Axl Rose sau Madonna”, a declarat Alex Velea, câștigătorul sezonului trecut al show-ului transformărilor.

Transformarea i-a ieșit de minune lui Jorge, întregul moment putând fi urmărit în ediția de sâmbătă seara.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-21

Mai multe imagini:
Jorje a îmbrăcat hainele lui Alex Velea: ' Neapărat să mi le înapoieze”
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz