2020-02-26 19:41

Julia Roberts, în negru la premiera filmului “Mănâncă, roagă-te, iubeşte”

 |  17:32
Julia Roberts, în negru la premiera filmului “Mănâncă, roagă-te, iubeşte”

„Frumuşica” JuliaRoberts a strălucit, acum două seri, la premiera filmului „Mănâncă, roagă-te,iubeşte”, deşi a purtat o ţinută complet neagră. Chiar dacă a declarat că s-aîngrăşat pe durata filmărilor, actriţa a reuşit să revină în formă pentrumarele eveniment, care a avut loc la New York.

Julia joacă rolulprincipal în pelicula inspirată din romanul scris de Elizabeth Gilbert. La 30de ani, Elizabeth are tot ce-şi poate dori o femeie ambiţioasă. Şi totuşi, easaltată de îndoieli, suferă de panică şi de insatisfacţii. Urmează divorţul,prăbuşirea în depresie, o relaţie catastrofală... Aşa că Liz abandonează totul şipleacă în lume de una singură. În Italia, gustă la dolce vita şideliciile ei culinare, punând pe ea "cele mai fericite 12 kilograme dintoată viaţa". În India, află într-un ashram, prin asceză (trezire la 4 dimineaţa,meditaţie şi frecat de podele), ce este căutarea spirituală. În Indoneziaîncearcă să-şi reconcilieze trupul cu sufletul, să descopere echilibrul care secheamă fericire - şi îşi găseşte marea dragoste. Uneori, fericirea se află lacapătul lumii. Călătoreşti ca să ajungi la tine însăţi. Ca să te descoperi.

Devenită rapidbesteseller New York Times şi besteseller al Asociaţiei LibrarilorAmericani, această carte apărută în 2006 este perfect rezumată de însuşisubtitlul său: One Woman's Search for Everything through Italy, India and Indonezia(O femeie caută lucrurile cu adevărat importante în Italia, India şiIndonezia). În România, cartea a apărut la Editura Humanitas, iar filmul vaavea premiera pe 15 octombrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-05-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine