2020-07-03 14:49

Juliette Binoche, atacată verbal de Gérard Depardieu: Eu nu înţeleg violenţa

 |  17:52
Juliette Binoche, atacată verbal de Gérard Depardieu: Eu nu înţeleg violenţa

Actriţafranceză Juliette Binoche, atacată virulent de Gérard Depardieu în presaaustriacă, îi răspunde actorului în presa britanică, spunând că nu înţelege dece acesta apelează la jigniri atât de "violente", informează AFP.

"Nusuntem obligaţi să iubim pe toată lumea, aşa cum nu putem să iubim muncatuturor. Dar eu nu înţeleg violenţa", a declarat Binoche pentru BBC.

"El(Gérard Depardieu, n.r.) are dreptul să nu mă aprecieze ca actriţă, dar nuînţeleg de ce se comportă aşa. Este problema lui", a spus actriţa pentrurevista Empire. Depardieu a declarat, în august, pentru publicaţia austriacăProfil, cu privire la Binoche: "Nu are nimic, absolut nimic"."Chiar aş vrea să aflu de ce a fost atât de apreciată atât de mulţi ani.Nu are nimic. Absolut nimic. Este un nimic", a declarat Gérard Depardieu. "Încomparaţie cu ea, Isabelle Adjani e minunată, chiar dacă e complet nebună. SauFanny Ardant - e magnifică, impresionantă. Dar Binoche? Cu ce impresioneazăea?", a adăugat renumitul actor francez.

„Nu m-am simţit jignită”

Binochedeclară la rândul ei: "Nu m-am simţit jignită, pentru că eu cred că nu arelegătură cu mine. Să fie gelozie? Pentru că este excesivă. Sau să fie din cauzafilmului ("Copie conforme", n.r.), catalogat drept provocator? Euştiu că anumiţi bărbaţi au avut probleme cu filmul, care oferă spaţiu amplufemeilor", fapt ce ar fi putut "răni orgoliul masculin" al luiGérard Depardieu.

GérardDepardieu, în vârstă de 61 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi actorifrancezi, la fel ca şi Juliette Binoche.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz