2020-08-12 02:12

Jurații de la VOCEA ROMÂNIEI s-au luat la harță. Chirilă, în scandal cu Brenciu: "Tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală!"

 |  00:07
Jurații de la VOCEA ROMÂNIEI s-au luat la harță. Chirilă, în scandal cu Brenciu: "Tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală!"

Este, din nou, scandal la Vocea Romaniei. Tudor Chirilă i-a reproșat lui Brenciu că în repertoriul lui se regăsesc predominant cover-uri, și nu muzică originală, situație care nu definește un artist adevărat.

Irina profită de faptul că este singura reprezentantă a sexului frumos din rândul antrenorilor și vrea să cucerească concurentele spunând: „Cea mai mare greșeală este să ai o dependență de un bărbat”. Horia Brenciu și Tudor Chirilă pornesc o discuție aprigă despre importanța pieselor originale în rândul artiștilor, Tudor reproșându-i lui Brenciu: „Cover-urile nu sunt sursă de progres. Care e proporția de cântece originale în spectacolul tău de la Sala Palatului?”. Brenciu încearcă să se apere spunând: „Ai fost la vreun concert de-al meu? Tu nu știi spectacolele mele. Eu știu spectacolele tale mai mult decât le știi tu!”, dar Tudor nu este impresionat, terminând discuția astfel: „Horia, tu trăiești din cover-uri, nu din muzică originală. Cânți la nunți și la botezuri? Da! Atunci lasă-mă în pace”.

Chiar dacă uneori antrenorii pierd lupta pentru anumiți concurenți, aceștia își vor spune mereu părerea în fața concurenților. În a doua ediție de blind-uri, atât Smiley, cât și Tudor, vor fi lăsați fără cuvinte de o concurentă. „Pentru genul ăsta de momente sunt la Vocea României de atât de mult timp.”, îi spune Smiley concurentei, Chirilă adăugând: „Sunt convins că ăsta a fost cel mai bun moment de până acum la Vocea României”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz