2020-07-07 03:48

Iată cum petrec jurații de la „X Factor” sărbătorile și ce aşteptări au de la noul an

 |  00:51
Iată cum petrec jurații de la „X Factor” sărbătorile și ce aşteptări au de la noul an

Delia, Brenciu și Bănică Jr. vor petrece prima zi de Crăciun în familie, urmând ca a doua zi să se prezinte la datorie. Cum marea finală „X Factor” va avea loc vineri seara, cei trei jurați vor fi nevoiți să revină la muncă pentru a alege împreună cu publicul marele câștigător al emisiunii.

„În fiecare sfârşit de an, perioada asta o sărbătoresc alături de trei familii. Încep cu Crăciunul, cu gaşca mea de acasă, adică ai mei copii, soţie, părinţi şi socri. Apoi, fac “şedinţa” anuală cu nebunii mei, şi anume orchestra mea şi terminăm cu cântec şi voie bună pe scenă, alături de cea de-a treia familie, fanii mei! De data asta, petrecerea se măreşte cu o zi! Plusăm cu un concert pe 1 ianuarie, la club TRIBUTE. Cine va începe anul cu noi, va avea un 2015 plin de surprize plăcute!”, a povestit showmanul Brenciu, care a dezvăluit şi ce aşteptări are de la noul an. 

„Doresc o tonă de sănătate pentru socrul meu şi încă una pentru mătuşa mea care are o poftă de viaţă formidabilă şi se luptă în fiecare zi pentru ţelul ăsta. Pentru fetele mele, Mina, Maria, Andreea şi Alice, vreau câteva kilograme de relaxare şi zâmbete, iar pentru mine un gram de noroc, ca să pot duce la bun sfârşit toate proiectele pe care le am pe hârtie pentru 2015, cred că mi-ajunge!După lansarea cu succes în toamna asta a albumului 40+, prietenii şi fanii mei merită alte tentaţii muzicale, vorba aia “viaţa trece, hai s-o trăim cât 10”!”

Şi în acest an, diva Delia petrece mai multe zile de Crăciun. „De când mă ştiu, Crăciunul e sărbatoarea care se petrece musai în familie. De când m-am căsătorit, ne împărţim între părinţii mei, aici în Bucureşti şi ai mei socri, la Târgu Jiu.

De Revelion cânt, aşa e în fiecare an, altfel nu mi-l pot imagina”, a mărturisit jurata „X Factor”. Întrebată ce aşteptări are de la noul an, artista a mărturisit: „Incă un hit. Sau două (Moşul ştie că am fost cuminte). Şi să îmi iasă perfect show-ul de la Sala Palatului, de pe 13 martie”.

Rock-starul Bănică mărturiseşte şi el că va respecta şi în acest tradiţia sărbătorilor de iarnă.

„Sărbătorile le petrec alături de  copiii mei, de familia mea. De la noul an imi doresc sănătate, pentru mine și familia mea, pentru că, dacă esti sănătos, poți sa te bucuri de tot ce-ti oferă viața. Sărbători fericite tuturor!”, a declarat îndrăgitul jurat de la „X Factor”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz