2020-02-26 00:42

Juriul X Factor, şocat de interpretarea unui chelner: Ai cea mai bună voce din România!

 |  21:33
Juriul X Factor, şocat de interpretarea unui chelner: Ai cea mai bună voce din România!

„Ţineţi minte numele ăsta: Florin Răduţă!”, a spus Stefan Bănică jr. după ce un puşti de 20 de ani, de meserie chelner, şi-a încheiat momentul pe scena X Factor. Tânărul a cântat piesa „It'a a man's word” a lui James Brown, într-o manieră unică, interpretare care i-a fascinat pe toţi cei trei membri ai juriului. Delia şi Horia Brenciu l-au ascultat cu ochii în lacrimi, iar la final au concluzionat la unison ca Florin are cea mai bună voce din România, Bănică întrebându-se dacă este corect ca un talent că a lui să se irosească servind la mese.

„Ba, eşti nebun?!? Eşti nebun? M-ai făcut KO, sunt la podea. Când ai început să cânţi m-a izbit un tren în cap! Cum să fii, mă, ospătar şi să cânţi aşa?!”, a spus Bănică în momentul în care Florin Răduţă a terminat de cântat şi l-a pupat pe frunte.

"M-ai şocat! Nu am crezut că un bărbat poate să cânte la înălţimea aia. Ştiu că este foarte greu. Eu n-am mai auzit până acum! Tu nu trebuie să mai faci nimic în viaţa asta, în afară de cântat. Punct!", a spus şi Delia, iar Horia Brenciu a completat.

"Am întâlnit şi ascultat mulţi cântăreţi, am studiat multe voci, dar tu ai cea mai bună voce din România. Am o mare experienţă în studiul vocilor din România, dar ca a ta nu am auzit niciodată!”.

„Eu când urc pe scenă mi se rupe filmul. Nici nu-mi mai aduc aminte ce am făcut mai devreme”, a zis Florin.

„Bine ai venit la X Factor! Bravo, mă, puştiule!”, i-au spus în cor toţi cei trei juraţi.

„Băiatul ăsta care cântă în felul ăsta a fost chelner! Unde este, Doamne, dreptatea? Poate se face acum!”, a spus Stefan Bănică.

Puştiul de 20 de ani din Târgovişte, care a şocat cu vocea sa fabuloasă, are o poveste tristă de viaţă. Părinţii lui au divorţat când el avea doar un an şi l-au lăsat în grija bunicii care l-a crescut cu posibilităţi extrem de modeste. La 18 ani, Florin a plecat în Anglia unde a muncit ca şi chelner, însă s-a întors în ţară pentru a-şi urma visul de a cânta. Tânărul a mai participat şi la preselecţiile Vocea României unde a întors toate cele patru scaune ale juriului şi l-a făcut pe Tudor Chirilă să se ridice în picioare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-27

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine