2020-04-07 00:45

Justin Bieber, diagnosticat cu boala LYME, afecţiunea care l-a UCIS pe actorul Şerban Ionescu

 |  15:51
Justin Bieber, diagnosticat cu boala LYME, afecţiunea care l-a UCIS pe actorul Şerban Ionescu

Cântăreţul canadian Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani, anunţă că a fost diagnosticat cu boala Lyme. În 2012, actorul Serban Ionescu a murit, la varsta de 62 de ani, dupa cateva luni de lupta cu boala Lyme.

„Au fost câţiva ani grei”, a scris Bieber pe contul de Instagram urmărit de 124 de milioane de utilizatori. El a precizat că a fost conştient că în social media s-a speculat că ar avea probleme cu drogurile, după ce au apărut mai multe fotografii în care arăta rău, cu pete pe piele, însă oamenii „nu şi-au dat seama că am fost recent diagnosticat cu Lyme”. 

Bieber a adăugat că a suferit şi de o infecţie virală, care i-a afectat „pielea, funcţionarea creierului, energia şi starea generală de sănătate”.

Cântăreţul a spus că primeşte „tratamentul potrivit” pentru a combate boala şi că mai multe detalii vor fi dezvăluite în documentarul YouTube despre viaţa lui, care urmează să fie lansat.

Boala Lyme este o infecţie bacteriană cauzată de căpuşe. Urticaria, dureri musculare şi oboseala se numără între simptomele care apar de obicei la 3 săptămâni după ciupitură. Boala nu este transmisibilă, citeaza News.ro.

Borelioza sau Boala Lyme este o infectie transmisa prin intepatura unei capuse infectate. Bacteria intra in sange si afecteaza articulatiile, muschii, inima si sistemul nervos. Bolnavii pot paraliza sau raman cu sechele.

Serban Ionescu a avut doua tulpini de Borellia si dupa luni de zile in care a luptat cu simptomele bolii, a murit, la doar 62 de ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine