2020-02-19 18:03

Kelly Osbourne şi Britney Spears au slăbit cu... apă. Cele două vedete au scăpat de kilogramele în plus ferindu-se de fast-food

 |  18:17

Nici una dintre ele nu afost binecuvântată de la natură cu o alură suplă, ci se încadrează mai degrabăîn tiparele siluetelor americane. Cu toate astea, Kelly Osbourne şi BritneySpears au reuşit să scape de kilogramele în plus, care dereglau de multă vremeacul cântarului, de fiecare dată când îşi verificau greutatea. Secretul celordouă vedete? Apa, care a luat locul hamburgerilor şi al prăjiturilor cuciocolată din meniul lor de zi cu zi. Astăzi, atât Kelly, cât şi Britney se potafişa fără reţineri la plajă, în costume de baie şi nu se mai simt timorate înfaţa bliţurilor paparazzilor.

Fiica lui OzzyOsbourne s-a confruntat dintotdeauna cu probleme legate de greutate. Încă dinadolescenţă, Kelly era mult mai „corpolentă” decât alte fete de vârsta ei, şi,în plus, era amatoare de frizuri masculine, tatuaje şi piercinguri, care nufăceau decât să-i dezavantajeze aspectul şi aşa bizar. Sătulă să vadă înoglindă aceeaşi imagine deprimantă, micuţa Osbourne s-a hotărât să slăbească şisă devină mai feminină, lucru care i-a reuşit, cu multe eforturi. „Apa a fostcea care m-a ajutat cel mai mult să slăbesc. Beau apă oricând mi-e poftă dejunk food sau de dulciuri”, mărturiseşte Kelly secretul ei în menţinereasiluetei cu greu căpătate. Kilogramele nu s-au topit însă odată ce blonda acrescut consumul de apă, ci a fost nevoie şi de mişcare. În prezent, Kellyurmează un program strict de fitness, un cuvânt până acum inxistent învocabularul său.

Dacă fata lui OzzyOsbourne a arătat rău din propria-i vină, Britney Spears are o scuză serioasă:cântăreaţa este mamă a doi copii, iar sarcinile, fireşte, au lăsat urmevizibile asupra corpului ei odinioară fără cusur. Apoi, Britney a trecutprintr-o perioadă foarte zbuciumată, în care silueta era probabil ultima eigrijă. Stilul de viaţă dezordonat şi-a pus amprenta pe look-ul vedetei, careadunase o colecţie impresionantă de colăcei de grăsime în jurul abdomenului.Până într-o zi, când, iritată de criticile primite zi de zi în revistelecolorate, Britney a început un regim drastic de remodelare. La sfatul unuinutriţionist, vedeta a apelat tot la magica apă, pentru a-şi înfrâna poftele debunătăţi hipercalorice. „E un secret la care multe femei ar trebui să apeleze.Nu recomand nimănui să se înfometeze, dar atunci când îţi vine să mănânci unhamburger, e mai sănătos să bei un pahar mare cu apă”, sfătuieşte artista caredevenise dependentă de produsele de fast-food.

La polul opus seregăseşte Mariah Carey, altădată o divă nu doar din punct de vedere artistic,ci şi estetic. În ultimul an, cântăreaţa şi-a neglijat total aspectul fizic şia luat proporţii considerabile. Abia de curând, după ce o mulţime de astfel defotografii au fost publicate în presă, ziariştii americani au speculat căMariah ar fi însărcinată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638943-01-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine