2020-02-23 05:03

“L-au tratat pe Cornel Constantiniu ca pe o rudă săracă!”

 |  20:36
“L-au tratat pe Cornel Constantiniu ca pe o rudă săracă!”

Domniţa Constantiniu, soţia artistului care acum se luptă cu maladiaParkinson şi nu poate vorbi coerent, ne-a spus că este foarte supărată pentru căorganizatorii Festivalului Mamaia şi-au bătut joc de soţul său. Actriţa spune că,după 20 de ani în care Cornel Constantiniu a ţinut în spate festivalul de lamalul mării, acum este tratat ca o rudă săracă de la ţară care cerşeşte puţinăatenţie din partea celor din jur. Domniţa este foarte intrigată de faptul că soţuluisău i s-a înmânat “un amărât de premiu de excelenţă”, după lungi insistente alebunului său prieten Cristian Popescu, pentru că altfel nici nu ar fi fost băgatîn seamă.

După ce soţia regretatului Dan Spătaru a acuzat organizatoriiFestivalului Mamaia că nici măcar nu au amintit numele soţului său şi că HoriaMoculescu a fost în spatele acestei decizii, a venit rândul unui alt mareartist să se plângă de acelaşi lucru. Pentru că nu poate vorbi din cauzamaladiei Parkinson, Cornel Constantiniu ne-a trasmis prin vocea soţiei salenemulţumirile sale legate de festivalul de la malul mării. “A fost tratat ca unbun auxiliar! I-au dat un premiu de excelenţă, însă asta numai după ce bunul săuprieten, cântăreţul Cristian Popescu, a insistat pe lângă organizatori să nucare cumva să-l uite. Nici măcar nu l-au anunţat şi au motivat această nesimţirespunând că nu au avut numărul lui de telefon. Baliverne! Păi ce, Cornel este aşaun necunoscut încât să nu aibă nimeni contactul său? Astea sunt minciuni!Realitatea este că nu l-au luat în seamă şi s-au hotărât în ultimul moment să-lcheme aşa, la insistenţele altora. A sunat cineva joi noapte să ne spună căvineri la prima oră vine o maşină să-l ia la Mamaia. Păi aşa se face? Corneleste un obiect pe care să-l plaseze aşa cum vor ei? Ce fel de invitaţie esteasta făcută în grabă, la miezul nopţii? 20 de ani a ţinut în spate FestivalulMamaia, nici măcar nu exista acest festival fără el şi cred că merită mai multăstimă de atât! Să le intre bine în cap: Cornel Constantinu nu este CenuşăreasaFestivalului Mamaia! Dacă ar fi fost tratat aşa cum trebuia şi ar fi simţit ourmă de respect din partea lor, cu siguranţă că ar fi mers. Abia aştepta săajungă pe scenă şi să ceară un moment de reculegere pentru Doina Badea,Aurelian Andreescu, Dan Spătaru, Mădălina Manole, Laura Stoica şi alţi mariartişti care au trecut în nefiinţă. Nu ar fi cerut nimic altceva decât unmoment de reculegere, pentru că i-a uitat toată lumea şi nu merită aşa ceva dupăo viaţă întreagă dedicate scenei. Îi punea la punct pe toţi în felul ăsta! Dar,a fost tratat ca ruda săracă şi noi nu acceptăm aşa ceva! La numele pe care îlare, considerăm că a fost foarte jignit de organizatori prin felul în care s-aupurtat cu el!”, ne-a declarat Domniţa Constantiniu. Punctul de vedere alreprezentanţilor Festivalului Mamaia este cu totul altul: “Intenţia noastră nua fost aceea de a aduce vreo jignire domnului Constantiniu. Nici vorbă de aşaceva, şi toată lumea este conştientă de valoarea dânsului. Din păcate,festivalul a fost făcut cu mari sacrificii, banii au intrat foarte târziu încont şi din acest motiv totul a fost făcut în grabă, într-un timp foartescurt!”.

“L-au chemat pe Cotabiţă să se laude!”

Deranjată că pe soţul său nu au avut plăcerea să-l invite la Mamaia, deşi“el a fost inima festivalului atâţia ani şi tot timpul a mers din plăcere, fărăbani, pentru că din '90 încoace a cântat gratis acolo”, Domniţa Constantinu a săritla gâtul lui Gabriel Cotabiţă. “Pe Cornel nu l-au chemat, că a fost şi este unmare artist! L-au adus pe scenă pe Cotabiţă, care nici nu cântă înainte de '90.Ce mare artist e Cotabiţă de merită atâta importanţă? A venit pe scenă cuochelari fumurii ca Tom Jones şi a început să vorbească despre el, să se laudeîn faţa tuturor. Păi Cornel niciodată nu a vorbit despre el, şi-a făcut meseriacu dragoste şi i-a lăsat pe alţii să-l laude. Cornel nu s-a ridicat singur înslăvi, însă, în schimb, a ridicat sala în picioare întotdeauna. Şi acum, săvezi domnule, au uitat telefonul lui. De când este bolnav, au pierdut telefonullui! Să le fie ruşine!”, ne-a declarat Domniţa Constantiniu, în numele soţuluisău.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-03-15Parerea ta...

DAN ORADEANUL
02 Sep 2010

Sa va spun ceva, D-na Domnita Constantiniu(o actrita destul de stearsa). Pana la urma de ce ar fi trebuit ca organizatorii sa cada pe spate auzind de Cornel Constantiniu? Eu unul imi aduc foarte bine aminte ca el,C.C. a fost interpretul cu cele mai multe cantece patriotice cantate inainte de 1989. Va amintiti acel scarbos "Omagiu" compus de Tem. Popa, Marele Premiu din 1975? Si cate nu au mai fost!V-ati gandit ca ceea ce i se intampla lui C.C. poate fi si o pedeapsa Divina pentru aceste lucruri?
VOVA
02 Sep 2010

Cornel Constantiniu - o voce rarissima! Pt dan oradeanul: "pedeapsa Divina"?? Domnu' oradeanul, matale cam delirezi... Toti artistii au facut diverse compromisuri in epoca aceea, ca nu prea puteai face muzica fara ok-ul factorului politic. Pt organizatorii Festivalului: lasati ambitile prostesti si rivalitatile! Banii au fost insuficienti la orice editie, dar respectul nu costa nimic! Pt Cornel Constantiniu (si familia): numai ganduri bune!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine