2020-06-02 15:52

La 42 de ani, Gabriela Vranceanu Firea este insarcinata din nou. Primarul Pandele este in culmea fericirii

 |  21:56
La 42 de ani, Gabriela Vranceanu Firea este insarcinata din nou. Primarul Pandele este in culmea fericirii

Gabriela Vranceanu Firea este insarcinata pentru a treia oara si in cateva luni ii va oferi primarului Florin Pandele inca un copil. Gabriela mai are un baiat de 17 ani, din casnicia anterioara si inca un baietel de doi ani si patru luni, din actualul mariaj. Despre sarcina anterioara, Firea spunea ca este un miracol pentru ca medicii i-au dat foarte putine sanse sa se intample, dar iata ca minunea s-a intamplat din nou si in familia primarului din Voluntari vor fi iar scancete de bebelus.

"La vârsta mea, ma aşteaptă acasă un copil de 2 ani si 4 luni si culmea este, vă spun acum, că nu ne aude nimeni şi nu suntem ascultaţi, că urmează să mai vină încă unul", a declarat Florin Pandele astazi, intr-o conferinta de presa, citat de Romania TV.

"Astăzi dimineaţa, cand a sunat telefonul şi când mi-a spus că este percheziţie, mă gândeam, Doamne, să nu i se întample ceva doamnei Firea", a mai spus primarul din Voluntari.

"Cât despre îngrijorarea firească a oricărui soţ şi tată când dimineaţa eşti trezit nu cu un zambet ci cu percheziţii, i-am spus să nu-şi facă griji pentru mine. Deşi sunt firavă din punct de vedere al trupului, Dumnezeu mi-a hărăzit o inimă şi-i multumesc în fiecare secundă cu asta, şi oricum suntem mai puternici că suntem doi, nu mai sunt doar unu", a precizat Gabriela Firea, conform România TV.

"Pentru o femeie de vârsta mea, e un har divin să mai fiu însărcinată. Nu ştiu cum să fac să fie fetiţă. Eu am băieţel, Florin are doi băieţi. Aş vrea s-o cheme Floriana, dupa actualul soţ, şi Răsvana, dupa fostul meu soţ. Mi se pare un nume foarte frumos", spunea Gabi Firea, potrivit jurnalul.ro, in urma cu aproape trei ani, cand a primit vestea celei de-a doua sarcini, cu micutul David Petru.

„Suntem o casa cu baieti. Fetita se lasa asteptata, nu cred ca mai apucam noi, asa ca asteptam nepotii, mai bine. Ce zici, sotu', mai facem si o fetita?”, isi intreba Gabi Firea sotul, in toamna anului trecut, intr-o emisiune TV si iata ca visele lor sunt foarte aproape de realitate. Deocamdata, cei doi nu au dezvaluit sexul bebelusului, mai ales ca sarcina este abia la inceput.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-12Parerea ta...

FERENTARII VESELI
13 Sep 2014

NU NUMAI PANDELE ”IE” FERICIT, CI ȘI VECINII: TASE, MULĂ, BIJBOC, TREANȚĂ, ZGAIBĂ, MUCHA, MĂ ROG, TOȚI ”BĂEȚI-DĂ-BĂEȚII DÎN CARTER”!TRĂIASCĂ GĂBIȚA, CĂ ”IE” DAMĂ...”BUNĂ”!
GOGU DIN CARTER (CARE TE STIE
10 Noi 2014

Bagaboanta - axiata dupa functii si bani - sora cu Tiganu Miaela (Radulescu)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine