2020-02-29 03:01

La 47 de ani, Nicole Kidman vrea să fie din nou mamă

 |  12:56
La 47 de ani, Nicole Kidman vrea să fie din nou mamă

Îndrăgita actriță de la Hollywood, Nicole Kidman, își dorește cu ardoare să-și mărească familia. Deși, are 47 de ani și este mamă a patru copii, vedeta mărturisește că visul ei cel mare este să rămână din nou gravidă, iar vârsta nu reprezintă deloc pentru ea un impediment pentru a-și duce planul la bun sfârșit. De altfel, și bunica ei a născut ultima dată când avea 49 de ani.

Potrivit contactmusic.com, Nicole Kidman a acordat un interviu ediţiei americane a revistei Elle, publicat în numărul pentru luna ianuarie, în care a vorbit despre dorinţa sa de a mai avea copii.

"Am născut ultimul copil la vârsta de 43 de ani. Bunica mea a născut ultima dată când avea 49 de ani. În fiecare lună îmi spun «Sper că sunt gravidă!»", a declarat Kidman, moment în care agentul actriţei a cerut reporterului Elle să nu preia răspunsul.

Totuşi, Nicole Kidman a ales să vorbească în continuare despre acest subiect: "De ce să nu consemneze? Nu mă deranjează! De ce nu? Chiar îmi doresc să fiu însărcinată!".

Nicole Kidman are patru copii, Isabella, în vârstă de 21 de ani, şi Connor, în vârstă de 19 ani, cu fostul soţ, Tom Cruise, şi Sunday, în vârstă de 6 ani, şi Faith, în vârstă de 3 ani, cu actualul său soţ, Keith Urban.

Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu filmul "Pe viaţă şi pe moarte", în regia lui Gus Van Sant. A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul "Portretul unei doamne" (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat în filme cu buget mare, precum "Pacificatorul" (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum "Ce vrăji au mai făcut fetele" (1998), alături de Sandra Bullock, şi în filme de autor, precum "Dogville" de Lars Von Trier.

În 1999, Kidman a jucat în "Cu ochii larg închişi", în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul "Moulin Rouge!", care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul "Orele" (2002).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-13

Mai multe imagini:
La 47 de ani, Nicole Kidman vrea să fie din nou mamă
zoom
La 47 de ani, Nicole Kidman vrea să fie din nou mamă
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine