2020-07-07 00:37

La rece. Carmen Brumă s-a fotografiat FIERBINTE

 |  21:17
La rece. Carmen Brumă s-a fotografiat FIERBINTE

Multe vedete, nu numai din România, au pozat așa, de-a lungul timpului. Nu se poate spune că e o modă, doar că dă bine! Iar Carmen Brumă cu siguranță nu este nici prima și nici ultima care face așa ceva. Doar că mai nou surprinde cu diversele ei ipostaze sexy.

Iubita lui Mircea Badea s-a fotografiat în costum de baie, în zăpadă, și a postat poza pe Facebook (aceasta după ce a  pozat la temperaturi cu minus în altă ținută de vară). În costum de baie negru (care arată mai degrabă ca un body), cu ochelari de soare și o căciulă pe cap, Carmen se afișează în toată splendoarea în zăpadă.  Mulți dintre cei care îi urmăresc postările au criticat-o. Urmarea? Vedeta a făcut o nouă postare! Și a transmis celor contra următoarele: “Am înțeles că era o problemă cu balconul la poza anterioară, așa că am ieșit în curte! Pentru neîntinatele de pe fb vexate că sunt în costum de baie, să știți că la munte există piscine în aer liber încălzite, în care, culmea, nu-ți dau voie să intri în costum de schi, chiar dacă ești soție și mamă! Pentru cele interesate de o supersiluetă de plaja în orice anotimp, vă las link-ul programului meu”, a scris Carmen Brumă pe pagina sa de Facebook.

Nu contează cât de multă piele expui, până la urmă…

”Bravo, Carmen! Arăți prea bine și lucrul acesta deranjează”, ”Cine spune că nu e bine să te pozezi în costum de baie dacă ești mamă sau soție?”, ”Știm toți că arăți bine, dar care e scopul sau motivul pentru care te expui în felul acesta?”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. La începutul anului 2019, Carmen Brumă a fost protagonista unei ședinte foto incendiară, în lenjerie intimă de culoare albă. La acel moment, Brumă a considerat că nu este nimic indecent la fotografiile care au facut furori pe Internet. "Poți fi decentă în lenjerie intimă și vulgară în rochie închisă până la gât. Nu contează cât de multă piele expui, până la urmă", a declarat Carmen într-o emisiune TV.

A renunțat la multe de mâncat!

Vedeta nu se sfiește să-și expună mult mai mult ca de obicei corpul suplu, pentru care a renunțat la multe. Multe de mâncat!

Poate nu mulți știu că Brumă nu a fost întotdeauna slabă și, la un moment dat, a dus o luptă aprigă cu kilogramele în plus. “Preocuparea mea pentru nutriție a început în momentul în care m-am confruntat cu un exces de 30 de kilograme, experiență pe care am povestit-o în cele două cărți pe care le-am lansat, „Slim- Cum am slăbit 30 de kg și nu le-am mai pus înapoi” și programul „3 S- Sănătoasă, Suplă, Sătulă”, declara ea la un moment dat. "M-am refugiat în mâncare când nu eram mulțumită de viața mea!", mai spunea într-o emisiune, evocând anii ‘90, când avea 86 de kilograme.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-15Parerea ta...

DIANA
15 Ian 2020

DOAMNE, CE PENIBILA. DE FAPT CINE SE ASEAMANA SE ADUNA. NICI MIRCEA BADEA NU E MAI BREAZ. FARA ALTE COMENTARII.
OSMAN
16 Ian 2020

ai trecut pe programul 2
VITAMINA
16 Ian 2020

Cu conștiința curata nu vedem frumusețea d-nei Carmen Brumă!
FANE GLONTZ
16 Ian 2020

O PARASUTA IN CALDURI ...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz