2020-08-10 22:26

LACRIMI în scris: MESAJUL lui Ștefan Bănică pentru Cristina Țopescu

 |  17:44
LACRIMI în scris: MESAJUL lui Ștefan Bănică pentru Cristina Țopescu

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr. au trăit o poveste de dragoste în anii ’90. Până în 1993, după care fiecare și-a urmat propriul drum. Oricum ar fi, singura relație despre care Cristina Țopescu a vorbit vreodată deschis a fost cea cu artistul Ștefan Bănică Jr.

Artistul a postat luni, pe Facebook, un mesaj emoționant despre Cristina Țopescu. „Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare și un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”, a scris pe Facebook Ștefan Bănică.

În anul 2011, în cadrul unui interviu, Cristina Țopescu vorbea și despre ideea de căsătorie și povestea ce reprezenta pentru ea un scenariu ideal, în care ar fi ajuns să poarte rochia de mireasă. Cu trecerea anilor, și-a expus ideile în această privință și în alte interviuri, în care evidenția un punct propriu de vedere.  

„În cazul meu, nu e o formă nici de singurătate, nici de libertate"

„În ceea ce mă privește, copil fiind, nu mi-a fost ușor când ai mei au divorțat, după ce am trăit apoi încă un divorț si al mamei și al tatălui, după ce văd ce se întâmplă cu căsniciile prietenilor mei, dă-mi voie să nu dau doi bani pe neapărata legalizare a unei relații între un bărbat și o femeie care se iubesc. Poți s-o faci într-o bună zi, poți să n-o faci niciodată, având o viață sentimentală mult mai normală decât cei cu acte-n regulă. În cazul meu, nu e, deci, o formă nici de singurătate, nici de libertate. E poate una de libertate în alt sens: aceea de a opta pentru alte valori și de a ignora normele impuse artificial de o societate ipocrită de cele mai multe ori”, mărturisea cu ceva timp în urmă Cristina Țopescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-13Parerea ta...

DESCOPERă ADEVăRATUL OMAGIU
13 Ian 2020

Un omagiu adevarat adus de dna Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, anunta ca anul trecut a fost ajutata cu „sfaturi si incurajari” de Cristina Topescu cand „efectiv la ministerul justitie eram sub asediu continuu”.( Cristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr. au trăit o poveste de dragoste în anii ’90. Până în 1993 Credeți ca aceasta informație interesează pe cineva ? )
LACRIMI
13 Ian 2020

Cristina Ţopescu a murit. Mihai Şora, îndurerat: "O asemenea moarte... Ce jale! Un om părăsit" Nu poți să nu te întrebi cum, oare, un astfel de om nu-și petrecea sărbătorile invitat de prieteni, alături de oameni dragi, căci vor fi fost, de bună seamă, destui care au prețuit-o la adevărata ei valoare. Cum de era, totuși, atât de singură? Un om părăsit… Doar câinii au vegheat-o după ce a murit. Ce jale! Dumnezeu s-o odihnească!", a scris Mihai Şora, pe pagina sa de Facebook.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz