2019-12-13 15:42

Lady Gaga a ajuns subiect de curs la facultate. Studenţii analizează succesul artistei

 |  18:37
Lady Gaga a ajuns subiect de curs la facultate. Studenţii analizează succesul artistei

Un curs care analizează succesulde care se bucură cântăreaţa Lady Gaga a fost lansat la Universityof South Carolina din oraşul american Columbia, informeazănytimes.com. Deşi numele Stefani Joanne Angelina Germanotta nu este, încă,celebru, universitatea din statul american Carolina de Sud le propunestudenţilor săi, începând din primăvara anului viitor, un curs de sociologiedespre succesul imens de care se bucură această persoană. Aparent, una dintremetodele pentru a deveni celebru este să îţi schimbi numele. Stefani JoanneAngelina Germanotta este cunoscută în lumea întreagă sub numele de Lady Gaga.

Care sunt factorii care aucontribuit la imensa popularitate de care se bucură această artistă americană în vârstă de 24de ani, considerată în zilele noastre un veritabil "fenomen global"?Această întrebare l-a intrigat şi l-a inspirat pe Mathieu Deflem, profesor desociologie la University of South Carolina din oraşul Columbia, care a decis săle predea studenţilor săi un curs intitulat “Lady Gaga şi sociologiacelebrităţii”.

Profesorul american intenţioneazăsă identifice cu ajutorul acestui curs factorii care fac ca o persoană sădevină celebră şi să stabilească din punct de vedere ştiinţific ce înseamnăcelebritatea în societatea actuală. Mathieu Deflem a declarat că s-a simţitintrigat de artista americană în momentul în care a văzut-o pentru prima oarăla televizor, în ianuarie 2009, când Lady Gaga a fost invitată în emisiunea"The Tonight Show”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-07-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray