2020-04-06 16:12

Larry King s-a răzgândit: a retras actele de divorţ

 |  13:43
Larry King s-a răzgândit: a retras actele de divorţ

LarryKing şi cea de-a şaptea lui soţie au retras actele de divorţ, a anunţat, joi,purtătorul de cuvânt al celebrului realizator de televiziune american, citat deReuters. Larry King, o adevărată legendă a postului de televiziune CNN, învârstă de 76 de ani, şi soţia sa, Shawn Southwick, în vârstă de 50 de ani, auintrodus o acţiune de divorţ în luna aprilie, după o serie de problemeconjugale.

"S-auîntâmplat multe lucruri noi şi acum suntem fericiţi să fim împreună şi săalcătuim o familie unită alături de copiii noştri", a declarat Larry King,care a anunţat recent că va renunţa în această toamnă la realizarea "LarryKing Live", emisiunea pe care a moderat-o timp de 25 de ani şi care i-aadus celebritatea.

În lunaiunie, Shawn Southwick a încercat să se sinucidă în locuinţa ei din statulamerican Utah. Ea a luat o supradoză de medicamente prescrise în tratamentulîmpotriva depresiei.

LarryKing şi Shawn Southwick s-au căsătorit în 1997 şi au doi fii.

LarryKing a fost căsătorit cu şapte femei diferite. Acesta ar fi fost cel de-aloptulea lui divorţ, deoarece el s-a recăsătorit la un moment dat cu o fostăsoţie a sa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-02-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine