2020-05-29 11:28

Laura Bretan: Am câştigat "Românii au talent", dar nu am văzut niciun penny din premiu

 |  10:02
Laura Bretan: Am câştigat "Românii au talent", dar nu am văzut niciun penny din premiu

Laura Bretan a precizat, într-o postare pe contul său de Instagram, că, deşi a câştigat „Românii au talent”, încă „nu a văzut niciun penny din premiu”. Aceasta a ţinut să precizeze că dacă va primii banii, va dona mare parte din ei.

"Am câştigat «Românii au talent», dar tot ce vreau să înţelegeţi este că nu am făcut-o pentru banii, ci pur şi simplu pentru a-i îndeplini dorinţa bunicului meu. Deşi am câştigat primul loc, încă nu am văzut niciun penny din premiu. Dacă îl voi primi, voi dona o mare parte, aşa cum am făcut şi până acum, pentru orfani şi persoane fără adăpost, acestea fiind două cauze în care cred foarte mult", a scris Laura Bretan.

Aceasta a dat de înţeles că organizatorii emisiunii "Românii au Talent" ar fi luat decizia de a nu îi da banii pentru că participă şi la varianta americană a show-ului.

"Dar cine ştia că mă voi califica, de asemenea, şi la «Americanii au talent»? A fost mereu un vis să cânt pe scena de la «Americanii au talent»», SUA este ţara şi casa mea şi m-am născut aici. Şi, din moment ce există mai multe versiuni ale show-ului «Got Talent», nu sunt singurul concurent care a mers la audiţii în mai multe ţări. Lăsaţi-mă să vă întreb: dacă un atlet câştigă medalia de aur, ar trebui să se oprească din a participa la competiţii? Doar pentru că a câştigat o dată? Nu! Continuă să joace în toată lumea. La fel e pentru toată lumea", a completat Laura Bretan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine