2020-05-25 06:57

Laura Bretan, în finala America s Got Talent

 |  18:01
Laura Bretan, în finala America s Got Talent

Laura Bretan, eleva de 14 ani care a impresionat cu vocea sa de soprană la 'Românii au talent', face acum furori și în SUA, la 'America's Got Talent'. Laura se află la un pas de marele premiu de la 'America's Got Talent'. Marți, 13 septembrie 2016, are loc marea finală.

După sute de ore de audiții, avem finaliștii de la 'America's Got Talent': Jon Dorenbos, Viktor Kee, Sofie Dossi, Laura Bretan, Linkin' Bridge, The Clairvoyants, Brian Justin Crum, Sal Valentinetti, Grace VanderWaal și Tape Face.

Laura Bretan, adolescenta de 14 ani de origine română s-a calificat în finala show-ului de televiziune "America's Got Talent" după o interpretare emoţionantă în semifinală: A cântat o piesă dedicată bunicului său, "Pie Jesu", despre care a spus că este "una dintre preferatele lui". Laura Bretan a cântat cu ochii în lacrimi în primele apariţii live în competiţia difuzată de NBC.

Heidi Klum i-a spus Laurei că a atins toate notele înalte cu frumoasa ei voce. "Laura, cred că aceasta a fost cea mia bună performanţa vocală din competiţie. Dacă nu intri în finală, înseamnă că e ceva în neregulă cu show-ul".

Mel B i-a spus: "Fie că eşti sau nu un fan al acestui gen muzical, ce poţi face tu cu vocea e incredibil. Poţi spulbera acoperişul acesta din Dolby Theatre." Butonul auriu al lui Mel B a dus-o pe Laura Bretan în etapa următoare. Howie Mandel a recunoscut că "inima" Laurei a fost cu totul acolo şi toată lumea simte emoţia.

Laura Bretan este câştigătoarea sezonului şase al show-ului de divertisment 'Românii au talent'. Fata i-a uimit pe români cu vocea sa unică, iar Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu s-au ridicat în picioare şi au aplaudat-o minute în șir. Dacă ar câștiga și 'America's Got Talent' am avea parte de o premieră 100% românească.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-10

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine