2020-04-07 11:01

Laurențiu Duță de la trupa 3 Sud Est, OPERAT de urgență

 |  21:09
Laurențiu Duță de la trupa 3 Sud Est, OPERAT de urgență

Laurențiu Duță, compozitorul și solistul trupei 3 Sud Est, a trecut prin momente dramatice după ce s-a rănit destul de grav după ce a înghițit o bucată dintr-o furculiță din plastic.

Artistul a ajuns de urgență la spital cu hemoragie internă, după ce tacâmul din plastic s-a rupt, iar acesta a înghițit bucăți din acesta care i-au ajuns în esofag. El a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca, în aceeași noapte, unde a intrat direct în sala de operații, întrucât exista riscul de a face blocaj respirator.

Laurențiu Duță a urmat tratament cu antibiotice timp de cinci zile, iar apoi a fost din nou în formă.

”Mi s-a extras rapid bucata de plastic înfiptă în esofag și m-am revenit repede, din fericire. Le mulțumesc celor ce ce au venit în acea seară sperând să ne vadă la Pitești, care au înțeles situația. Ne-am recompensat două zile mai târziu, după ce m-am recuperat”, a declarat Laurențiu Duță, potrivit Libertatea.

Ulterior, el a lansat un semnal de alarmă pentru cei ce folosesc asemenea ustensile. ”Mare atenție la astfel de tacâmuri, cu precădere la cele albe. Sunt din ce în ce mai subțiri și reprezintă un real pericol pentru sănătatea noastră.”, a scris el pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine