2020-05-31 12:34

Lidia Buble recunoaște :” Îmi plac bărbaţii mai mari decât mine”

 |  16:37
Lidia Buble recunoaște :” Îmi plac bărbaţii mai mari decât mine”

Se ferește să-I pomenească numele matinalului Răzvan Simion, cel despre care gura lumii vorbește că îi este iubit de câteva luni, însă, afirmațiile ei nu fac decât să confirme zvonurile apărute. Pusă la zid de unii fani pentru că umblă cu un bărbat însurat, Lidia Buble evită momentan să dea explicații despre relația cu prezentatorul. Cu toate astea, ea mărturisește că îi plac bărbații mai mari decât ea.

El are 35 de ani, ea doar 21 de ani.  Cu toate astea, diferența de vârstă nu pare să fie o problemă. În plus, el este căsătorit și este tatăl a doi copii, dar nici asta nu pare să fie un impediment. Răzvan Simion și Lidia Buble formează noul cuplu în showbizul autohton, asta dacă e să ne luăm după ce spun aproapiații celor doi, dar și după vizitele pe care matinalul le tot face la imobilul în care locuiește cântăreața.

Căsnicia lui e pe punctul de a se încheia. Prezentatorul a dezvăluit de curând că el și soția lui au hotărât să o ia pe cărări separate. Așadar, cum mariajul acestuia se va termina în curând, Lidia și Răzvan se vor putea bucura de relația lor. Până atunci, însă, cântăreața evită să-I pomenească numele bărbatului. Invitată la o emisiune de la Antena Stars, Lidia  s-a ferit să spună ceva despre speculațiile apărute, dar a vorbit, în schimb, despre artiştii ei preferaţi.

"Îmi place foarte mult Pablo Alboran. Recent am fost la unul dintre concertele lui. Şi îmi place mult şi de Michael Buble, dar e căsătorit, cu copii", a spus cântăreaţa, la Antena Stars.

Ea a vorbit și despre mediul în care a crescut.” Multă lume din Deva mă critică. Eu am plecat dintr-o biserică şi la noi sunt nişte reguli. Dar eu am rămas aceeaşi fată simplă şi nu m-am schimbat deloc. Sunt la fel de credincioasă. În Bucureşti stau cu chirie. Muncesc să îmi iau o casă, strâng aproape toţi bănuţii din concerte. Maşina o am pe barter, de la un salon auto la care eu am lucrat. Îmi plac bărbaţii mai mari decât mine. Dar nu mai mari de 35. Poate că şi eu gândesc mai matur. Am încercat o dată cu un băiat mai mic decât mine şi nu m-am simţit bine, nu mi-a plăcut. Nu am iubit niciodată în taină şi nu am fost obligată să fac compromisuri", a mai adăugat Lidia Buble.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine