2020-05-25 12:58

Lily Allen vrea să se căsătorească de Revelion

 |  20:02
Lily Allen vrea să se căsătorească de Revelion

LilyAllen vrea să se căsătorească cu iubitul ei, Sam Cooper, de Anul Nou, după celuna trecută a pierdut o sarcină, un eveniment nefericit care i-a apropiat pecei doi şi mai mult, informează dailymail.co.uk.

LilyAllen, în vârstă de 25 de ani, l-a descris pe Sam Cooper ca fiind iubireavieţii sale. Înainte de pierderea sarcinii, artista şi iubitul său discutaserădeja despre o posibilă nuntă, dar, după nefericitul eveniment, care i-aapropiat şi mai mult, au decis să se căsătorească. "Lily şi Sam aveaunişte planuri de căsătorie după naşterea copilului, dar nu era nimic concretplanificat. Acum au decis că vor să fie soţ şi soţie cât mai curând posibil.Trecând printr-o mare suferinţă, ei au realizat că se iubesc foarte mult şi cănu pot trăi unul fără celălalt", a declarat un apropiat al cuplului.

Lasfârşitul lunii trecute, cântăreaţa britanică Lily Allen a suferit un avortspontan în luna a şasea de sarcină. În ianuarie 2008, cântăreaţa a suferit unalt avort spontan, ea fiind însărcinată pe atunci cu copilul lui Ed Simons,unul dintre membrii grupului Chemical Brothers.

CântăreaţaLily Allen şi iubitul ei, specialistul în bodybuilding Sam Cooper, în vârstă de32 de ani, au o relaţie din vara anului 2009.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-05-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine