2020-08-05 14:41

Linda Perry, fosta solistă a grupului rock 4 Non Blondes, s-a căsătorit cu actriţa Sara Gilbert

 |  09:06
Linda Perry, fosta solistă a grupului rock 4 Non Blondes, s-a căsătorit cu actriţa Sara Gilbert

Linda Perry, fosta solistă a grupului rock 4 Non Blondes, s-a căsătorit cu partenera ei de viaţă, actriţa Sara Gilbert, în cadrul unei ceremonii discrete care a avut loc duminică, la Los Angeles.

Linda Perry şi Sara Gilbert au o relaţie care a început în 2011 şi s-au logodit în aprilie 2013, informează contactmusic.com, preluat de Mediafax.

Informaţia despre căsătoria celor două vedete a fost confirmată pentru revista People de purtătorul de cuvânt al actriţei Sara Gilbert.

Printre invitaţii la ceremonie s-a aflat şi actriţa Juliette Lewis.

Sara Gilbert, în vârstă de 39 de ani, s-a remarcat în sitcomul "Roseanne" şi în serialul "The Big Bang Theory". Ea este, totodată, creatoare şi coprezentatoare a talk show-ului "The Talk". Sara Gilbert are doi copii - un fiu, Levi, în vârstă de nouă ani, şi o fiică, Sawyer, în vârstă de şase ani - cu fosta ei parteneră de viaţă, Alison Adler.

Linda Perry, în vârstă de 48 de ani, este fosta solistă a trupei rock 4 Non Blondes, celebră în anii 1990 graţie piesei "What's Up?" de pe albumul "Bigger, Better, Faster, More!" din 1993. După ce a părăsit trupa 4 Non Blondes, Linda Perry a înfiinţat două case de discuri şi a compus şi produs cântece de succes pentru alte cântăreţe celebre. Printre acestea se află Pink, a cărei piesă ajunsă pe primul loc în topul american "Get the Party Started", a fost produsă de Linda Perry. Printre ceilalţi artişti cu care Linda a colaborat se află Christina Aguilera (care a avut un nr. 1 cu hitul "Beautiful" compus de Linda Perry), Gwen Stefani ("What You Waiting For?") şi Grace Slick ("Knock Me Out"). Linda Perry a compus, totodată, numeroase piese pe albumele lansate de Courtney Love şi Kelly Osbourne.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-04-01

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

HAI, MAI!
01 Apr 2014

lasati-ne cu nebunele astea! Si pe Digi, vedeam stirea cu Elton John 'casatorit' cu, mai tinerelu'lui partener; ce-si MAI FAC astia, bre? Isi miros ciorapii, subsorile? Din pct.de vedere fiziologic (datorita varstei), i-au cam lasat ORGANELE!
UITATI-VA,
01 Apr 2014

ce FETE AU, drogatele, tatuatele-astea! A FI pe INVERS, arata un handicap sufletesc (in primul rand), o incapacitatea REALA de a iubi sufleteste (apoi fizic), o persoana de sex opus; Eu as asimila astfel de devieri de la normal, un fel de narcisism dus pana la nebunie, pentru ca...a 'iubi' fizic pe cineva de acelasi sex, arata o dorinta de oglindire continua a persoanei tale, intr-o legatura perversa(hidoasa, spurcata), cu alta persoana, de acelasi sex - un fel de AUTO-IDOLATIRE!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz