2020-03-30 16:39

Lindsay Lohan, condamnată la 90 de zile de închisoare

 |  14:15
Lindsay Lohan, condamnată la 90 de zile de închisoare

Actriţaamericană Lindsay Lohan a fost condamnată, marţi, la 90 de zile de închisoarepentru că a violat termenii regimului de eliberare condiţionată impus în 2007,după ce a fost arestată pentru conducere sub influenţa alcoolului şi deţinerede cocaină, informează Reuters.

JudecătoareaMarsha Revel de la Curtea Superioară din Beverly Hills (Los Angeles) i-aordonat starletei să se predea pe 20 iulie. Totodată, Lohan va trebui să urmezeun program de dezintoxicare de 90 de zile după efectuarea pedepsei.

Lohan, învârstă de 24 de ani, odată o promiţătoare tânără actriţă, s-a remarcat înultimii ani prin comportamentul turbulent şi o viaţă plină de abuzuri. Ea aimplorat-o pe judecătoare să-i mai acorde o şansă spunând că urmează cuconştiinciozitate un program de dezalcoolizare. "Nu o iau ca pe o glumă.Aceasta este viaţa mea. Aceasta este cariera mea. Este ceva pentru care ammuncit toată viaţa", a pledat actriţa. Însă judecătoarea a fost de altăpărere.

Se scuza mereu casă lipsească de la şedinţe

Lohan,care s-a internat de trei ori într-o clinică de dezintoxicare în 2007, a lipsitde la câteva şedinţe în timpul acestui program, în ultimele şase luni. Lohan adat vina pe munca sa, dar judecătoarea a fost neînduplecată.

Acestprogram i-a fost impus în 2007 pentru conducere sub influenţa alcoolului şideţinere de cocaină. Lohan a mai petrecut 84 de minute în închisoare în acelan, ca parte a pedepsei primite, şi apoi a fost condamnată la trei ani deînchisoare cu suspendare.

Înoctombrie 2009, regimul de eliberare condiţionată i-a fost extins cu un an,după ce actriţa a folosit ceea ce procurorii au numit "scuze foartecreative" pentru a lipsi de la câteva şedinţe din programul dedezalcoolizare.

Revel acondamnat-o, marţi, la câte 30 de zile de închisoare pentru cele două capete deacuzare din 2007 şi la alte 30 de zile pentru că a găsit-o vinovată deconducere imprudentă, tot pentru un incident din 2007. Pedeapsa totală este de90 de zile de închisoare.

Se pare,însă, că Lohan nu va efectua întreaga pedeapsă în închisoare. Purtătorul decuvânt al poliţiei din Los Angeles, Steve Whitmore, a declarat că, în general,femeile non-violente efectuează 25% din pedeapsă în închisoare, putând fieliberate mai devreme pentru bună purtare, mai ales în condiţiile în carepenitenciarele locale sunt destul de aglomerate.

Totodată,judecătoarea a refuzat cererea lui Lohan de a i se îndepărta o brăţară demonitorizare a consumului de alcool pe care actriţa o are ataşată la picior.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-01-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine