2020-04-06 16:18

Lindsay Lohan va fi evaluată psihiatric

 |  15:25
Lindsay Lohan va fi evaluată psihiatric

LindsayLohan va fi supusă, în urma unei decizii a unui tribunal californian, uneievaluări psihiatrice ce va fi realizată de doi experţi americani, care vorîncerca să stabilească cel mai bun tratament pentru actriţă, informeazăaccesshollywood.com.

LindsayLohan va fi evaluată de medicii Kaushal Sharma şi Adam Weisman.

PotrivitTMZ.com, psihiatrul Kaushal Sharma şi psihologul Adam Weisman o vor intervievape tânăra actriţă americană, aflată în arestul poliţiei din California, şi vor"alcătui un raport despre cel mai indicat tip de tratament pentruacuzată", se afirmă în hotărârea pronunţată de un tribunal din LosAngeles. În cadrul aceleiaşi evaluări psihiatrice, cei doi experţi desemnaţivor încerca să determine dacă alcoolul cauzează reacţii adverse în combinaţiecu medicamentele prescrise pe care le lua Lindsay Lohan.

Potrivitunui raport întocmit de ofiţerul desemnat cu supravegherea starletei americaneîn perioada de eliberare condiţionată, printre medicamentele prescrise actriţeiLindsay Lohan se numără Nexium, Zoloft, Trazadone, Adderall şi Dilaudid -pentru durerile de dinţi.

Condamnatăla 90 de zile de închisoare

Potrivitaceluiaşi raport, din cauza acestor medicamente, Lindsay Lohan a fost testatăpozitiv cu amfetamine şi/sau cu produse opiacee, în mai multe ocazii, deşiacest lucru "nu reprezintă o violare a regimului de eliberarecondiţionată".

Acelaşiraport indică faptul că "acuzata a declarat că foloseşte aceleaşimedicamente prescrise «de când se ştie»". Tatăl actriţei, Michael Lohan, adeclarat în octombrie 2009 că fiica sa apelează prea des la aceste medicamenteprescrise doar pe bază de reţetă: "Cred că atunci când apelezi pentrusuficient de mult timp la medicamente prescrise, în cele din urmă ajungidependent de ele".

Marţi,Lindsay Lohan a fost condamnată de justiţia americană la 90 de zile deînchisoare deoarece a încălcat termenii regimului de eliberare condiţionatăimpus în 2007, după ce a fost arestată pentru conducere sub influenţaalcoolului şi deţinere de cocaină. Actriţa americană va fi din nou prezentă înfaţa tribunalului din Los Angeles pentru o audiere ce a fost programată pentrudata de 20 iulie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-02-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine