2019-10-15 19:23

Lisa Marie Presley: Michael Jackson nu ar fi putut fi salvat

 |  16:54
Lisa Marie Presley: Michael Jackson nu ar fi putut fi salvat

LisaMarie Presley a declarat că nimeni nu ar fi putut să îl salveze pe fostul eisoţ Michael Jackson de la o moarte prematură şi că "i-a fost dat" caviaţa să i se încheie mai devreme, informează people.com.

Fiica luiElvis Presley a declarat totodată că, în prezent, regretă că nu a făcut maimult pentru a-i salva viaţa starului. "Ştiu că este naiv să cred că aş fiputut să îl salvez, dar mi-am dorit acest lucru", a declarat Lisa MariePresley, joi, în emisiunea "The Oprah Winfrey Show", vorbind despremariajul ei cu Michael Jackson şi despre moartea acestuia. "Îmi dorescsă-l fi sunat de mai multe ori, să îl întreb ce mai face. Dacă am încercatmăcar să îl sun? Sincer... regret că nu am făcut-o".

MichaelJackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma uneisupradoze de propofol.

I-am spus că îmi este indiferent”

LisaMarie Presley consideră că stilul de viaţă al lui Michael Jackson, adeseoriconsiderat un "zeu", a fost motivul pentru care nimeni nu îndrăzneasă îl contrazică pe cântăreţ în legătură cu obiceiurile sale periculoase dinviaţa de zi cu zi. "Dacă el nu te dorea prin preajmă, dacă încercai măcarsă îl faci să se confrunte cu ceva cu care el nu dorea să se confrunte, elchiar avea puterea de a te face «să dispari» - acest lucru era valabil chiar şipentru familia lui. Cred că era ca un tren care se îndrepta într-o anumitădirecţie şi pe care nimeni nu putea să îl oprească", a declarat Lisa MariePresley.

În cadrulaceleiaşi emisiuni, ea a vorbit despre ultima conversaţie "coerentă"pe care a avut-o cu Michael Jackson, cu care s-a căsătorit în 1994 şi de care adivorţat după câteva luni. "Eram departe, iar el voia sa vadă ce maifac", a povestit Lisa Marie, referindu-se la discuţia ei telefonică din2005 cu Michael Jackson. "A încercat să spună ceva, pentru a vedea dacă euvoi reacţiona din punct de vedere emoţional. Nu am făcut-o", a mai spusea.

Atuncicând Michael Jackson a întrebat-o dacă încă îl mai iubeşte, Lisa Marie i-arăspuns: "I-am spus că îmi este indiferent. Nu i-a plăcut acel cuvânt. Aplâns".

LisaMarie a povestit cu această ocazie şi modul în care s-a încheiat aceaconversaţie: "Avea sentimentul că cineva încerca să îl omoare pentru apune mâna pe averea lui şi pe catalogul lui muzical". Totodată, ea aprecizat faptul că Michael Jackson a pronunţat numele unor persoane, dar nu adorit să le dezvăluie în emisiunea realizatoarei Oprah Winfrey.

LisaMarie Presley, în vârstă de 42 de ani, locuieşte în prezent în Marea Britanie,împreună cu soţul ei, chitaristul Michael Lockwood. Lisa Marie Presley arepatru copii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-01-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray